(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
обгрунтуєш, чи знову пусті слова?
-
що таке 10 юнітов?
-
Варіант, але не кожний знає що є люди в чаті з котрими краще не розмовляти :/
-
На території підприємства в Запорізькій області знайшли близько 200 тонн гуманітарної допомоги, яка пролежала там від квітня 2022 року. Голова ОВА Юрій Малашко каже, що договорів на цю гуманітарку не було, «і схоже, хтось хотів її приховати». Наразі всю допомогу передали Силам оборони. 🇺🇦@uic
-
ехать в биси за мечтой
-
Але там не все прямо зараз супер, бо за якісь ще залишилося платити, але перспективи добрі
-
Так, в даному випадку там тільки пара кондо, інші то будинки або перероблені, або так сплановані. Нехай кожний 1500 мін, то й маєш 15000 до податків, це їй додаток до ЗП
-
Якщо у потенціальних хакерів є мізки, то вони або будуть використовувати направлену антену та підсилювач сигналу та сидіти в машині за 100+ метрів, або зроблять якийсь автономний девайс, замаскують його під сміття, та залишать десь поблизу жертви. А потім коли буде безпечно, підберуть його назад
-
Ну і останнє, ви мені скажіть коли ви будете продавати свої кредитні трьохрічні машини зі знижкою -40%, я для такого діла прилечу в Канаду і куплю
-
Ну от, що я не так вище сказав? Коли дійшло до діла то виявилося що чувак бере якогось коня у вакумі де в нього машина коштує однаково за кеш, в лізинг і в кредит. При цьому відкидає поняття інфляції, процента по кредиту. І взагалі в нього раптом по кредиту стало в місяць 1000 а потім за три роки знову 550.
-
Просто ідеш на сайт Кіа, там плюс мінус точний калькулятор і рахуєш) і будеш знати, скільки іде на ліз, а скільки на кредит і яка різниця
-
Таке враження, що після війни по всій країні ще довго знаходитимуть міни та гуманітарку((
-
Лол, n це змінна, складаєш табличку, підставляєш своє значення і дивишся. А взагалі ще краще візуалізувати через графік. Доречі якщо заморочуватися з вирахуванням того скільки втратить авто то ще треба брати до уваги пробіг. І він може бути більш важливим чим вік.
-
Що в ліз, що в фінанс, що за кеш тесла модел 3 коштує приблизно 60к
-
це не розстрочка 0 % в розетці
-
Друже тобі треба спершу почитати що таке кредит.
-
Це для тебе новина, що одна й та ж тачка коштує однаково?
-
Це мені сказав, чувак у якого одна і та ж тачка за кеш і в кредит раптом стала коштувати одинаково, потім за місць по кредиту вийшло 1000 але після продажу чомусь знову стало 550.
-
добрий вечір, виклав пост про пошук роботи і отримав бан перманент у цій групі. прошу вибачення, якщо десь помилився, чи можна в когось дізнатися, за що обмежено доступ до спільноти? дякую)
-
Я рахую реальну тачку, а у тебе як раз кінь в вакуумі, то n змінна, то пробіг інша змінна. В твоїх постах користі 0.0%. Я рахував для себе, для моїх умов, та приїшов до такого висновку. Ти не привів ні яких даних, тільки воду л'єш
23 Jan 2023, 01:02
367386/634453
2 minutes ago