(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тут хтось точно свистить
-
навіщо вона працює десь там з тобою?
-
Нажаль ні. Знаходитимуть лише міни. Гуманітарка буде на olx
-
Мабуть також подарували і мортадж на 10 квартир.
-
і за що я переплачую?
-
В мене сусіди здають хату як РнБ, каже що дуже багато клопотів а вихлоп не багатий
-
Всім привіт! Хтось є тут хто працює/працював server (офіціант) і вдалося отримати офіційний джоб оффер? Це взагалі реально? ДЛЯ ПР
-
Ну як лміа Когда год работаешь по Альберта опортьюнити стрим и нужно перед подачей иметь еще джоб оффер на след год чтоб показать что у тебя есть работа А то обычно рестораны же берут без «контрактов»
-
Lmia? Чисто теоретически да
-
Та воно виглядає як іграшка
-
Бля ось я скриньку пандори відчинив
-
Наступного разу chatgpt спитаю
-
Посуточно якщо, в хорошій локаціїї...наповнення деяких ейрбнб хороших, а деяких прям найдешевше (відгуки все ще хороші)
-
І також GO Bus/Train дешевше
-
А де ви купуєте крипту в Канаді? Там треба канадійські права для реєстрації акку?(ті що теорія)
-
Саме карткою не платив, але білети на сайті купувати карткою дорожче
-
Якщо карткою платити хіба більше знімають зараз?
-
Класна ялинка зараз у Костко зі знижкою
-
7.5 ft Pre-Lit Aspen EZ Connect Artificial Christmas Tree, 1,850 Color-Changing Radiant Micro LED Lights | Costco www.costco.ca/7.5-ft-pre-lit-aspen-ez-connect-artificial-christmas-tree%2c-1%2c850-color-changing-radiant-micro-led-lights.product.100745046.html?sh=true&nf=true
-
ChatGPT доречі сказав доречі плюс мінус те саме про що я говорив. chat.openai.com/share/6eed464f-ce8b-4f27-94c1-b227a579e19f
23 Jan 2023, 01:02
367420/634623
12 minutes ago