(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну мені теж було дивно, тіпа податки сплачуєш, яка різниця. Зрозуміло що для пр воно не зіграє, але принаймні поки шукати щось місцеве є надходження. Дякую, треба буде ще покопати в цей бік
-
Доброго всим дня! Хтось може порекомендувати мiсцевого онтарiйського бугалтера? Маю багато запитань) Дякую.
-
классика
-
Чув думку що персонал лоан не дають без ПР, хтось щось чув? І ще чи можна довіряти кредитним спілкам (чи як їх там) чи це такі ж шахраї як в Україні швидкогроші?
-
My cock size is 18cm 😏
-
Ні, він їм розповідає що вони аборигени, тут їм взагалі ніхто не дасть кредиту, тільки він може допомогти
-
Мабуть таким чувакам як вчора тут був розказує що в Канаді кредиту немає і вони нічого не переплачують. Показує їм місячний платіж і сварить за совкове мислення
-
Так це ж ніхто не перевіряє, купа народу тут в чаті працювала або працює як укр фоп
-
Там в Калгарі є Робін Гуд який допомагає українцям купляти авто в кредит під 14+%, Алекс наче звуть, так шо будьте обережні :)
-
Можна. В Онтаріо наприклад 4 крапки на права ставлять, демонструючи 4 роки досвіду
-
Ну ключове тут робота
-
Ну взагалі то таке має може бути. Банки і кредитні спілки перестраховуються і дають менший процент. Цей чувак ризикує і бере більший процент. Це ринок.
-
Хтось в курсі чи можу я виступати в якості someone in the passenger seat at all times who has held a full drivers license for at least four years, якщо канадські права отримав пів року назад, але є досвід український?
-
Якщо є робота то дають, я в той час узяв під 4.99% через два тижні перебування в Канаді
-
Ну там основний фактор наявність роботи
-
А хіба сильно дають, знаю людей яким менеджер в анкеті трохи прикрасив все щоб отримати кредит
-
Плвтиш податки, ніяких проблем
-
Ты ж ФОП, а не эмплои
-
А что с HST? Там вроде если более 30к в год
-
Хто де купляє чоловічий одяг по європейським лекалам? Бо це срака з розмірами
23 Jan 2023, 01:02
367849/644957
about 2 hours ago