(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
интересно как быстро надоест просто лежать
-
Я тобі про фому, ти мені про Єрьому )
-
Є люди, які хочу ходити на роботу) але ти не повіриш В нас була розмова з колегами - що б хто зробив якби виграв лотерею і чи продовжував працювати І всі сказали що так І я б працювала Що робити дома цілими днями?
-
Тому що допоки ти не виграв мільйон ти не можешь спрогнозувати своє відношення до ситуації, це психологічна пастка. Є багато іншого цікавого чим можна займатись коли у тебе є грощі і нема потреби вкалувати на низькооплачуваній роботі. Це просто так не працює, але теоретизувати звичайно можна
-
Звичайно можна як хоббі, але ззавичай люди обирають більш корисну діяльність, спрямовану на збільшення капіталу
-
Так коли в тебе дофіга грошей то можна знайти навіть низько оплачувану роботу, але та яка до душі А не вкалувати там, де все ненавидиш, але робиш це щоб покрити свої базові потреби
-
Сейм, упоролся бы в девопс сторону ещё)
-
-
Вони додали авторизацію через дію, можно встати в чергу, але за час - дякую
-
там точно скучно не будет
-
потом в SRE можно, если что))
-
Это не весело. Ямлы и json перебирать -_-
-
Уходи в сесуриту. Или DevSecOps. Даже при отсутствии денег)
-
DevOps is dead
-
Да, там нужно сидеть втыкать в мониторинг и писать разную херню для реагирования) Нету романтики тут. Автоматизировать все? Никто не хочет. На каждый пук экшен? Нам это не надо. Автоскейлинг горизонтальный и вертикальный? Не, ну это же дорого, пусть лучше тупит. Отстой. Я хотел поднимать одной кнопочкой всю инфру в клауде, а по сути - пилю клаудформейшн или тераформ манифесты для обновления AMI.
-
Точно без Буданова не обошлось