(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Звичайно можна як хоббі, але ззавичай люди обирають більш корисну діяльність, спрямовану на збільшення капіталу
-
Так коли в тебе дофіга грошей то можна знайти навіть низько оплачувану роботу, але та яка до душі А не вкалувати там, де все ненавидиш, але робиш це щоб покрити свої базові потреби
-
Сейм, упоролся бы в девопс сторону ещё)
-
уявляю себе щоб я робив якби не треба було писати код, ну може рік би покатався-подорожував, а далі що? Мені подобається моя професія, якби гроші не платили - все одно програмував би ) Може оупенсорс, а може й в компанії якщо цікавий проект
-
Вони додали авторизацію через дію, можно встати в чергу, але за час - дякую
-
там точно скучно не будет
-
потом в SRE можно, если что))
-
Это не весело. Ямлы и json перебирать -_-
-
Уходи в сесуриту. Или DevSecOps. Даже при отсутствии денег)
-
DevOps is dead
-
Да, там нужно сидеть втыкать в мониторинг и писать разную херню для реагирования) Нету романтики тут. Автоматизировать все? Никто не хочет. На каждый пук экшен? Нам это не надо. Автоскейлинг горизонтальный и вертикальный? Не, ну это же дорого, пусть лучше тупит. Отстой. Я хотел поднимать одной кнопочкой всю инфру в клауде, а по сути - пилю клаудформейшн или тераформ манифесты для обновления AMI.
-
Це я так другу пожалувався що на роботі задачі не цікаві)
-
Дякую що хоч в вайбер 😁
-
Нотіфікація прилетіла 😁
-
Точно без Буданова не обошлось
-
Лол, реально подписан был
-
Може ти підписаний, я просто не підписаний в вайбері ні на один канал)
-
мне от буданова постоянно прилетает там
-
Я б здивувався, якби вам в Канаді більше запропонували.
-
Скоріш вам просто брешуть. Якщо вони вам не можуть платити стільки скільки ви попросили, вони обов'язково знайдуть іншого. Зазвичай, якщо ви не підходите по бюджету, то вас одразу реджектять.
23 Jan 2023, 01:02
368109/638242
about 2 hours ago