(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ох би тебе на шматочки розібрали якби виклав на реддіт
-
А якщо на замершому озері?
-
My cock size is 12cm 😐
-
My cock size is 24cm 🥳
-
Ну це скоріше за все буде в Брітіш Коламбії. Думаю цієї зими приїхати.
-
i dare you :D скажи місце і час, я покличу гостей)
-
Реклес драйвінг це і в США є
-
Аха-ха, та що ти кажеш. Дріфтують всі і всюди. Те що у тебе під двором немає кругів від шин це нічого не значить. Якось при нагоді приїду спеціально в Канаду і подріфтую.
-
www.reddit.com/r/legaladvice/comments/183gl4/minnesota_doing_donuts_on_a_frozen_lake_got_a/
-
www.reddit.com/r/Cartalk/comments/ldfvg5/what_is_the_ticket_for_snow_drifting/
-
В нас точно таке бачила, канадці все те саме роблять
-
Та взагалі ніколи не було ніяких братських народів. Про браттів завжди згадували коли було треба підписати когось на війну, або «по-братськи» віджати все, на що вистачить сил
-
виправдовує від чого?
-
те що всі це роблять не виправдовує їх
-
Все правильно. Там і пояснення є : ціни на 5-річні бонди. Шоб ти розумів, був довгий період, коли банківську ставку не піднімали, ставка по вейрбл рейт кредитах була стабільна, а фіксд рейт кредити дорожчали і дорожчали. Але чого ти вирішив, шо всьо, бульбашка буде далі жити - непонятно :) Тут вот по пишуть, шо той жовтень був найгіршим жовтнем за 14 років: youtu.be/Tj9csoDopb8?si=ufnFoPvzmRqgRPCl
-
у вас за таке тікети видають?
-
це радше людина яка душить в лівій смузі зі спідлімітом безрозсудна
-
Реклес це безрозсудний. Чувак який приїхав в тихе місце понакручувати круги мені не видається безрозсудним.
-
від reckless driving
-
Висока ціна на послуги стимулює інтерес робити самому. :) Я теж сам все роблю. А коли ліньки, я гуглю ціни та зразу лінь відпадає 😂
23 Jan 2023, 01:02
368256/644625
14 minutes ago