(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
NVIDIA + 12737%
-
Но только человеку почему-то нужен человек.
-
Супер що жовтень був найгіршим, це ж як раз те чого хотів центральний банк, хіба ні? Чи ти думаєш вони піднімали ставки, і не знали який буде ефект? Це ж зовсвм не сюрприз.
-
И вообще нет друзей. Только собутыльники и сокамерники.
-
Доречі, у мене знайомі купили біток за 15к. Через пів року вже було 27к. Хочуть продати, але на ринку більше ніж 20к не дають (
-
8500% макс )
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Куйвітер.
-
В это сложно поверить, но тот самый Титушко, фамилия которого после нападения на журналистов во время Революции Достоинства породила в украинском языке термин "титушки", воюет в ВСУ в составе 72-й бригады "Черные запорожцы". Украина 24/7
-
в інвестуванні точність розрахунків дуже важлива. А ще вміння працювати з графіками, а не вірити на слово статтям з інтернету
-
ти не уважний, там мова про 2013 рік, а ми наче тут про 2014 говорили
-
Я хз куди ти там дивився, але інформація тільки така finance.yahoo.com/news/invested-1000-nvidia-10-years-123005265.html#:~:text=According%20to%20our%20calculations%2C%20a,dividends%20but%20includes%20price%20increases.
-
я з 14 року дивився, но ок, вірю тобі ) Так Nvidia дуже поднялась гарно. А знаєшь завдяки чому?
-
я ж кажу - навчись спочатку з графіками працювати, а не то твоя фін порада може когось сильно здивувати )
-
Різниці між 2013 і 2014 практично нема. Це був факт, що ти тільки чухаєш язиком, а сам нічого не розумієш. Тому твій висір зверху, просто понос
-
Судячи з усього, єдиний хто тут думає що щось знає - це ти. В тебе синдром самозванця, тільки навпаки
-
+105500% це з початку торгів десь в 1999, коли там акція коштували якісь центи. Зато пін поставив на 2013 рік, чомусь на листопад 🤣
-
Аби не троянским конем оказался. Что-то я слабо верю в такие перевоплощения сознания
-
ти судячи зі всього навіть не розумієшь що кинув
-
На, попрацюй з графіками
-
розумні люди з надзвичайно низьким EQ, та нульовими навичками розуміння як працюють графіки 🤣
23 Jan 2023, 01:02
368300/634588
18 minutes ago