(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та я теж думаю, шо найдешевше, на них навіть лінки немає
-
Я думаю, треба дивитись на ті ірінгс, бо можуть бути такі що тобі й не захочеться
-
Я думаю я доволі добре аргументую свою думку. Який сенс розповідати про найгірший місяць за 14 років, про людей які починають економити на стоматології якщо центробанк навмисно сповільнює економіку для боротьби з інфляцією. Це як знімати одяг йдучи по морозу, і казати - ще ніколи не було так холодно, Лол.
-
це ж було вже! (с)
-
www.pompeii3.com/ Хорошие скидки на ювелирку тут еще, но надо смотреть описание, есть выращенные в лаборатории.
-
Overall, Canadians are most likely to identify as middle class (42%). Approaching one-in-five identify as working class (17%), lower middle class (17%) and upper middle class (17%). Six per cent believe themselves to be lower or poverty class, while the smallest group – one per cent – say they are upper class
-
З приводу фуд банків,і тд. Думаю фокусуватись на маргінальних групах - це не правильний орієнтир. Ці люди раніше ні нащо не впливали, і зараз також. Потрібно дивитись на середній клас якого в Канаді більшість.
-
630 в ліз на 24 місяці Cadillac xt4 2024
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Горикухлик.
-
Навіть в 2019 - більше 1 мільйона людей використовували food banks. Але ж тоді кризи не було, і зарплати були ок, і все ж було доступніше?
-
А шо где-то кроме Ванкувера можно жить?
-
Проблема не а тому, що іудюанки хтось відвідує, а в тому, що в них зяаилося на 78% більше відвідувачів з 2019: In March 2023, there were almost 2 million visits to food banks across Canada, representing a 32 per cent increase compared to March 2022, and a 78.5 per cent increase compared to March 2019
-
Давай простіше, зроби свій прогноз, чого ти чекаєш на нацюличий час, так побачим.
-
Шановні, хтось знає чи потрібен Proof of driving experience для обміну водійського посвідчення якщо приїхав по CUAET в BC? І якщо так, то як його краще отримати?
-
У мене нічого такого не питали. Як отримав ВС посвідчення, страховка зразу впала з 350+ до 175. Отже перенесли досвід.
-
Я мав ще з України міжнародного зразка
-
А ти існуюче посвідчення перекладав, чи і так прийняли?
-
Всім привіт. Маю питання, може хтось знає, в аеропорту видали WP (cuaet), в якому зазначена провінція Alberta NES, Чи значить це що я маю право працювати тільки в Альберті?
-
Open, якшо не помиляюся
-
Таке ж?
23 Jan 2023, 01:02
368423/643646
3 minutes ago