(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут вообще не так чтоб дожди, тут drizzling чаще. Дождь ночью. Опять же в прогнозе может быть дождь, а на деле солнце проглядывает часто, особенно на юге, где на 40% меньше дождей, чем на севере
-
Ночью несколько раз шел и пару дней было вроде
-
Весь ноябрь солнце, так что пока нет))
-
Не зовсім так, Канада десь між Європою та США. Візьми декретні відпустки, наприклад
-
Зимові свята з вільним від палких дискусій в інтернетах
-
Оказалось, что тут много ярких красок зимой, зелени, многие лиственные так и остаются стоять на зиму, цветы цветут, пальмы понасажены - и это вкупе с теплом полностью в плане настроения компенсирует даже такой солнечный город, как Калгари
-
Значить готується, підкоплює силу волі, медетує…
-
Ты что-то перепутал, наоборот время для срачей 🤣
-
Тундра з тюрелью
-
Велосипед
-
Ты говорил что-то что типа не оч
-
В що краще інвестувати - в біток чи сільверадо? Що ліквідніше після третьої світової?
-
Я не знаю, як там в Україні в пологових, але тут такий сервіс був, просто пісня. Як мені пояснили, це був найкращий госпіталь в Торонто. Ну і вартість пологів це тільки приватна палата після родів.
-
Не сумуєш за більш суттєвою зміною сезонів?
-
В порівнянні з українським приватним пологовим то тут звісно сервіс не той, але роди пройшли нормально, коли було потрібно прибігло 6 чи 7 чоловік
-
Але мідвайф майже 15 годин весь час з нами була
-
St Joseph
-
Лікарня старенька була але чисто і обладнання було нормальне
-
Ну дитину дістали, і на тому дякуємо, просто якби зробили УЗД то можливо б побачили що дитина замоталась в пуповину, а так за 3 місяці до родів ні одного УЗД не зробили
-
Я жила в Польщі. Аналізи забирали самі, просто друкуєш по номеру в автоматі і їх видали десь за тиждень чи менше
23 Jan 2023, 01:02
368525/643481
17 minutes ago