(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Лікарня старенька була але чисто і обладнання було нормальне
-
Ну дитину дістали, і на тому дякуємо, просто якби зробили УЗД то можливо б побачили що дитина замоталась в пуповину, а так за 3 місяці до родів ні одного УЗД не зробили
-
Я жила в Польщі. Аналізи забирали самі, просто друкуєш по номеру в автоматі і їх видали десь за тиждень чи менше
-
в Польщі теж є особистий досвід, коли місяць чекали на результат аналізу, а потім тобі кажуть, що треба перездати, бо погано взяли))
-
Класна канадська медицина
-
Європа дуже різноманітна. Описане на скріні не жиза для Англії, Польщі, Німеччини, Скандинавії, наприклад. Плюс, це лише суб'єктивна думка одної людини
-
Ти знаєш, узі не гарантія - в мене за день до пологів робили в Києві узі, так дитина за останню ніч замотала себе, знімали походу діла ту пуповину🤷♀️
-
Погода і транспорт точно гірші, до речі😂
-
прям поганий один, середньо паршивості випадків достатньо було, позитивних теж. Як і в Канаді. Нічого гіршого тут поки не бачив.
-
В єс нема проблеми піти в приватну клініку, коли тобі треба (я не стикалась з тим, що описано на тому скріні). Питання грошей лише/страхування. В канаді багато приватних? :)
-
Усмішка, бо в тебе був буквально один поганий досвід? Це бред тоді
-
тому коли читаю про погану медицину в Канаді, з усмішкою в голові згадую європейську
-
ні, лікарня сама по собі ок була, задоволені загалом, але той випадок все перекреслив.
-
Можливо, в них дуже багато людей тоді
-
Як бачиш є різний досвід, бо в різних лікарнях і навіть містах/районах може бути все по різному. Тому треба збирати відгуки до того, як записуватись до лікарнів
-
один з найкращих онкоцентрів Польщі.
-
Просто така лікарня попалась
-
я теж жив. це був не аналіз крові.
-
При чому аналізи брали там же де і gp Ще робили міні операцію, чекала місяць, бо не срочна. Все безкоштовно
-
Щоб не витрачати пів або більше зп на житло
23 Jan 2023, 01:02
368542/643309
10 minutes ago