(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
The median household income in Germany is 42,192€ per year
-
Дві людини працює, дім або в іпотеку під малий відсоток або від батьків. І типу тих грошей хватить з головою
-
Так в них і не 2к зп :) 4-5к якщо з вишкою, далі вже залежить
-
Не забувайте, що існує спадщина, яка чогось вартує.
-
Да да
-
за просрочкою в лідл
-
Или из Польши в Германию
-
скільки на тих пару тисяч євро наїздиш....
-
З чого ти взяв, що раз в рік
-
Просто це нам складно, бо ми там ніхто. Місцевим легше будувати життя, бо там родина і все нажите. В сша їдуть чисто остарбайтити, але не зустрічала європейців хто б не засирав сша і хотів би там прям жити
-
Не пам'ятаю, чи було) www.instagram.com/reel/CzWQ0_XreAH/?igshid=N2ViNmM2MDRjNw==
-
Щодо транспорту, мені особисто і на авто норм, от зараз можна 1:20 на транспорті або 1 годину на авто, це дорожче мінімум в два рази, плюс тягнучка туди і назад але мені більше на авто подобається, якби ще гібрид був, ех
-
Японія катується за західний світ в тутешніх колах?
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0v9pmi6A1Brz8K5JqeLnyG1DJTQaYTzFzpqt83jzgFY7zQeG4Dpd1vq9ft5H5ps2Kl&id=100002206377689&mibextid=Nif5oz
-
x.com/Levko_Stek/status/1727717574048202789?s=20 😭😭😭
-
Коли там влітку саме літо? А не +24 (приблизно, не пам'ятаю вже точно), коли курточку легку треба бо дощить. Я без іронії, просто цікаво, бо на початку червня я без куртки там не виходила
-
В фудбанки первым делом идут вновь прибывшие. Пока работы ещё нет, записали на учебу, оформляют стипендию и пр пр пр - т.е. ещё пока нет доходов, то идут в фудбанк. У меня каждый второй знакомый переехавший из Украины ходил а фудбанк по приезду. Потом со временем люди перестают ходить, а некоторые не перестают - паркуют Лексус подальше главное (реальный случай). Фудбанки есть разные кстати - в одних тебя опрашивают кто где и заводят файл, а при церквях там просто - люди дают 2 доллара и получают продуктовый набор. Я всё это к чему - рекордные уровни иммиграции в Канаду тоже влияют на посещаемость фудбанков, т.к. многие вновь прибывшие их посещают почти сразу по приезду.
-
Така сама фігня була 🤦🏻♀️
-
Неможливо фейсбук вивозити, от з ютубу youtu.be/G_8yuZhkiqg?si=DQ0pLReIi8hsmkzS
-
Привіт, дивний запит, але все ж таки. Кому не лінь , накидайте бонусів від отримання канадського пр)
23 Jan 2023, 01:02
368610/635721
2 minutes ago