(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Рекомендують задати питання в цій гільці. Тож, дивний запит, але все ж таки. Кому не лінь , накидайте бонусів від отримання канадського пр)
-
Дякую, перенесу туди питаннячко)
-
якщо не залишаєшся жити в Канаді, то бонусів немає, крім можливості залутати паспорт і звалити :) Якщо залишаєшся жити - вигода очевидна. Не на пермітах ж сидіти.
-
Я також обираю перший варіант, але раптом я чогось не знаю)
-
Випливає наступне питання, бонус від паспорту Канади?)
-
А якщо 36?)
-
Зрозуміла логіка, але таким же чином можна отримати паспорт будь якої іншої країни «не останньої» хоч і довше, але ж можна, якщо є ціль - паспорт. Дякую за коментар
-
безвізові штати, британія, австралія і т.д для туризму, tn віза в штати, ніби були якісь робочі програми в межах самою брит корони, тут треба гуглити, і загалом паспорт країни першого світу нефіговий такий бонус, хто його знає що в Україні далі буде))
-
Думка зрозуміла, дякую
-
"Currently, the Netherlands has some of the strictest rules on dual nationality in Europe, only allowing it in a few circumstances, for instance, if a person is married to someone with a Dutch passport, or if their country of origin does not allow them to renounce their citizenship"
-
Та думки як поїхати з Канади 😂
-
Нормальний польот) Але якщо думки про Канаду то вже треба думати як тут без хати на пенсії жити. А хату виплатити за 10 чи 15 років тут неможливо апріорі. А без хати прийдеться чухати додому. А чи виживе Україна до того часу - питання. А жити серед рашистких виблядків я не хочу
-
Якраз Нідерланди і розглядаємо з дружиною