(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
100%, без мови можна жити в режимі номада десь, на фул таймі - не уявляю як.
-
Пятничное срач оголошується відкритим :)
-
Хороший вопрос
-
И живи так, как хочешь и как душа велит
-
А де ви були крім Калгарі?
-
Погода - діло смаку, не будемо про це. Про третю світову - вважаю що бігати від смерті то дурне діло. Після третьої світової наврядчи захочеться десь жити
-
Не слушай эйджистов
-
бачимо вище, не варіант
-
Тогда да, жесткий случай, обычно хоть что-то заходит
-
В разі 3ї світовою ніде вже ніхто жити не буде. Так що можна на її рахунок не фантазувати
-
Ну это если совсем хочется подстраховаться
-
Це була остання ідея, я думав що цей план ідеальний. Але я не можу змусити себе повірити що я колись захочу сюди повернутися навіть при якихось дуже сумних обставинах в ес. Нічого абсолютно не хочу казати про країну, але якщо мене запитати чи подобається тобі хоч щось тут - я буду дуже довго думати, до сих пір не знайшов відповіді на це питання
-
тут питання в тому, якщо Канада дійсно не подобається, то ПР нафіг не потрібен сам по собі, треба паспорт, значить ще + пару років жити там, де тобі не подобається. Чи вартує воно того?
-
Язык к тому же бесполезный имхо (в отличии о испанского к примеру)
-
А які плюси Нідерландів? Погода гівно, житло дороге, і в разі 3ї світовой теж таке собі )
-
Ти мабуть у минулому році була?🤔
-
Я вообще не понимаю, на кой черт спрашивать про детей. Вроде про них никто не спрашивал. Люди без детей — неполноценные что ли, или не имеют своего мнение? Может человек чаелдфри, вопрос был явно не «где мне жить лучше с детьми»
-
Вы можете например жить в любом городе ниже Торонто, работать на ремоуте, катать в Торонто на своей машине на развлечения по выходным. Чисто как пример
-
А мені вся Канада виглядає однаково. Окрім природи. І щодо стилю містобудування, інфраструктури, магазинів, їжи, стилю життя - абсолютно однаково. Щодо розваг - питання лише
-
А у нас снігу нема, де сніг блін
23 Jan 2023, 01:02
368698/642652
about 4 hours ago