(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти мабуть у минулому році була?🤔
-
Я вообще не понимаю, на кой черт спрашивать про детей. Вроде про них никто не спрашивал. Люди без детей — неполноценные что ли, или не имеют своего мнение? Может человек чаелдфри, вопрос был явно не «где мне жить лучше с детьми»
-
Вы можете например жить в любом городе ниже Торонто, работать на ремоуте, катать в Торонто на своей машине на развлечения по выходным. Чисто как пример
-
А мені вся Канада виглядає однаково. Окрім природи. І щодо стилю містобудування, інфраструктури, магазинів, їжи, стилю життя - абсолютно однаково. Щодо розваг - питання лише
-
А у нас снігу нема, де сніг блін
-
Цікаво почути які є ще
-
Женятся на тайке и делают с ней бизнес. Нормальная тема.
-
Більше лякає холод
-
Люди очень толерантные, лишнего слова не скажут
-
И те кто иммигрировал до войны, и те кто после. Отличная страна для жизни, особенно с детьми
-
Ну это не единственная конфигурация на самом деле
-
То тільки один випадок, коли прямим текстом. Але наскільки зрозумів, то вона говорила, шо не раз таке ставлення було. Ну але хз, я там не був, свічку не тримав
-
Мои все друзья мужики в восторге от Таиланда
-
емм тобто нідерландська мова не лякає, а французька+англійська лякає?)
-
У меня все друзья с детьми в восторге от Нидерландов
-
В Канаді? Ніде. Але сенсу їхати в інші провінції і міста після не важких аналізів - немає. Торонто - дорого, брудно, нічим дихати. Ванкувер - дорого, про своє житло можна не дуже мріяти. Монреаль - мова. А більше як би і все тут
-
Таких и в Канаде достаточно, держу вкурсе
-
Странно ровнять население Нидерландов к долбоебам из-за одного на детской площадке
-
не знаю як в Києві, минулого року сніг останній раз попадав в кінці березня, я в Польщі позаминулого року сніг застав в середині квітня. Про щодня -10 - точно ні. Минулого січня-лютого стабільно було біля -5. В грудні взагалі плюсова температура була майже весь місяць.
-
вибачте за некропостінг. Тобто ще раз - їм треба noc related experience тільки? не за все життя? І наступне питання (може підкажете), якщо з 2017 усі роки був контракт на одну фірму зі штатів, що вказувати - назву компаніі і адресу чи то що як фоп працював та українську адресу?
23 Jan 2023, 01:02
368713/642652
about 4 hours ago