(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Яка дивна і бурна реакція))) Купу разів бачив таке, як людина захищає якусь точку зору, наприклад що в Квебеці можна жити без французької і все буде ідеально, або ше шось таке, а потім виявляється, шо то молода людина, яка тусить серед молоді або сидить дома за компом, ніде не подорожує, і понятно, шо в його бульбашці все ідеально :) Того і питаю, чи вони таки стикалися трохи з системою, чи класична картина, коли сидять а своїй бульбашці і доказують. Знаєте простіший варіант то перевірити?
-
Якщо би не дружина - вже б висів би на мості)
-
Монреаль
-
Я народився і все життя прожив у Києві. Цього має бути трошки достатньо, можливо)
-
Цієї весни в мене остання фотка снігу є тільки за 22 березня, але дуже запамʼятався льодяний дощ 5 квітня. Насправді найбільше відрізняється погода від Києва тим, що сніг лежить вічність і тане просто ду-уже довго. Дуже напрягала мене відсутність зеленого кольору в навколишній середі протягом 4-5 місяців.Це реально викликає депресію.
-
Довго розповідати - щось є - але то не наше. Просто більше всього не хочу нікого образити. Багатьом тут дуже подобається
-
Та я зрозумів що не про нас, просто все дуже відносно ось і трошки вставив своє)