(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Все одиночки, когда только приезжают, «быть не своим» чаще в долгосроке боль родителя, а не боль 5 летнего ребенка.
-
Все ж таки то більше певно про Саскачеван чи Альберту мова 😅
-
Так в вас вже є лідер, або шорт ліст куди іменно в Європу?
-
До сраки статистика коли твоя дитина одиночка. І коли ти шкірою відчуваєш то біль. Все красиво в теорії
-
Ясно, я скоріше з півдня
-
Тут дуже подобається людям з східної України. За статистикою майже кожен з цієї частини України тут
-
Статистически адаптация детей к языкам и странам в определенном возрасте от/до проходит лучше, чем адаптация родителей без языка в 30 лет, что мне кажется вполне очевидным. Особенно если говорить про среднестатистических детей до 4-7 лет
-
Я зрозуміла про шо мова. Після Харкова не можу таке ж сказати. Але хочу жити ближче до моря) (ну може тому що до 16років так жила)
-
Так, весна тут супер коротка, березень болото, а середина травня вже майже літо, не спорю. Я не можу порівнювати з Києвом суб'єктивно, але Львів з грудня по квітень - 4 місяці болота, тут ж болото грудень і березень, а січень-лютий прикольні - білі такі, зі снігом, мені такий клімат в рази кращий, ніж у Львові. Та і по суті від Києва відрізняється принципово лише опадами weatherspark.com/compare/y/25077~148642/Comparison-of-the-Average-Weather-in-Montr%C3%A9al-and-Kyiv-Zhuliany-International-Airport
-
Я в курсі. Була в серпні)
-
Калгарі до Харкова як до неба….) імхо. По вайбу, людям. Я про основну масу, бо ідіотів скрізь вистачає
-
Нет, просто интересно как адаптировались дети. Как на практике опыт прошел
-
імхо, зміна міста тут не поможе. Я б втікав з Канади чим швидше, тут чи Ванкувер чи Торонто чи Монреаль - всюди будете зразу ж негативно упереджені. Перший досвід він дуже глибоко западає.
-
Ні, я саме якщо вилізти з бульбашки. Я не про своє коло
-
Хамство я і тут зустрічала. Ти ж сам своє коло формуєш.
-
Це про Альберту, за саскачеван не знаю)
-
Выборка по детям в чате? Можно провести опрос, если очень интересно 🤨
-
Харків дуже розвинувся, я не спорю. Але дуже багато хамства і т п, я так і не звикла
-
А как твои дети адаптировались?
-
Я зі Сходу. З Харкова. І не можу похвастатися таким ставленням до Канади. Але Схід різний. Для мене моє місто в рази цікавіше Торонто по цей час.
23 Jan 2023, 01:02
368780/642582
less than a minute ago