(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Харків дуже розвинувся, я не спорю. Але дуже багато хамства і т п, я так і не звикла
-
А как твои дети адаптировались?
-
Я зі Сходу. З Харкова. І не можу похвастатися таким ставленням до Канади. Але Схід різний. Для мене моє місто в рази цікавіше Торонто по цей час.
-
У нас відкрита віза в юк, думаємо ще, але там свої нюанси. Покі в лідерах Нідерланди, через свою політику наймати експатів на роботу легше за інших, ну і англійська мова майже у всіх айті компаніях.
-
Плюс самі канадці з свого кола, повага до особистих кордонів і т п. Ну далеко не всі такі в Україні))
-
Ти чого яка депресія скоро Xmas 🎅
-
Люди ввічливі погоджуюсь. Але… дуже важко пояснити. Альберта це село( не в поганому розумінні цього слова) яке стали називати містом, в селах також багато ввічливих людей. Тут зовсім інший вайб який відрізняється від Парижу, Амстердаму, Києву, Харкову і тд. Ось ці великі траки на яких їздять не для того щоб возити великі вантажі про багато чого говорить. І ще дуже багато нюансів які мені просто не до душі, зовсім інша планета до якої звикати довго та і сенсу немає
-
Ні ні, я в центрі жила останні роки там, а на хтз ніколи. І таку рандомну діч зустрічала, яку тут ніколи не побачу
-
Я харків'янка з народження. Ну не можу я сказати що стикалися часто з хамством. Можливо мені все життя щастило, хз. Я не жила на ХТЗ може там коли на вулицю вийти то прокинешся) хз
-
t.me/uaitincanada/98925/410201 - впринципі це повідомлення тут теж валідне :)
-
Мені після Монреалю в Ванкувері набагато більше подобається. Але Монреаль ми не обирали (туди просто був офер до війни), а Ванкувер вже обрали самостійно.
-
в тебе після Торонто не було відрази до Канади, якщо в людини відраза до цілої Канади, поживши лише в Калгарі - цю упередженість навряд чи вийде перебороти.
-
Я би в Харків не повернулася, просто ніколи, незважаючи на те, що там були хороші сервіси
-
Хз, я бы точно после Торонто бы попробовала пожить в ване при наличия большого количества денег
-
А в мене навпаки думка, тут дуже багато ввічливих рандомних людей, я періодично пишу про це
-
Театри топ, так. Ну і це просто ваше рідне місто.
-
Ну безпека це окрема тема. Звичайно тут безпечніше. Без сумнівів
-
І про траки розумію, ті ж думки. Але тутешнім "реднекам" ой як далеко до нашого бидла, мені тут в рази спокійніше )
-
Альберта село, саскатун село, я з манітоби і мабуть тут також село
-
Не в сервісах справа. Хоча я тоскую за бюьті і рестиками і спортклубами і тд. Для мене Харків це атмосфера, вайб і красота. Моє життя було в середині краси (в порівнянні з місцевим пейзажем звісно)
23 Jan 2023, 01:02
368797/642490
about an hour ago