(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
О май гал Студенти то найменша проблема фудбанку А люди які туди на дорогих тачках заїжджають туди як до себе додому, то так Я сама була інтернешинал студентом в Торонто і то ой як не просто Працювати парт тайм можна було на мінімалку зазвичай, що для Торонто копійки
-
Всім привіт. Прошу вашої поради щодо наступного) Вирішив купити собі новий лептоп з непоганою комплектацією за вигідною ціною по знижці на Чорну п'ятницю. Проблема тільки в тому, що bestbuy.com не доставляє в Канаду. В мене є знайомий в штатах, який міг би вислати його мені, але питання в тому, скільки я маю заплатити податку за це і взагалі чи варто воно того. Чи може скиньте лінки, які є альтернативи тут в Канаді на подібний лептоп по ціні/якості
-
Проблема в тому, що деякі міста стають unaffordable для багатьох Ви скажете - то їдь в саскачеван Але всі знають тут більше можливостей І може ти сьогодні з своїх податків прокормиш ту бідолагу в футбанку А завтра він вивчиться на магістра, знайде класну роботу і буде кормити тебе
-
иммиграция нужна, особенно Канаде но мб стоит проблемы на месте решать попутно
-
Ну так і тебе завезли і мене Чи тобі іміграційна політика вигідна до того моменту поки ти сюди не приїхав Як тільки тут - you, immigrants, go home? No more immigrants! Canada is for Canadians? Але так, мають будувати більше
-
on.natgeo.com/49LDfb3 вот, кому интересно там можно месяц триала получить и отменить подписку сразу
-
docs.google.com/spreadsheets/d/13rluCb9H8vmfrNVJ478sLhTchGdjSpKSKPxw0IO0YFQ/edit Я тут збирала різні рекомендації по KW Є Shiny Sollution як сервіс створений украінцями. Дуже гарні відгуки
-
Привіт, маю питання по Альбертівському стріму Обдумую варіант релокейту. В компанії є офіс і реєстрація в Альберті і умовно якщо я мувнусь, то не буду мати офера, бо він був отриманий ще в Онтаріо. Чи можна надати замісь офера, якісь інші пруфи? Наприклад від компанії лист з респонсибілітіс, доходом і т.д. для подачі?
-
я уверен что кто-то так думает)
-
Ну булькають то ясно чого, не так то й добре пересічні Канадці живуть, але і рос пропаганда тут добряче працює.