(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
порадьте, будь ласка, зволожувач повітря
-
Дякую за відповіді
-
звичайні не тягнуть вітальню, тільки маленьку спальню чи кабінет. якщо дуже сухе повітря в опалювальний сезон, теж не дуже допомагають. а ось цей можна вже в більшу кімнату/вітальню www.amazon.ca/Vornado-HU1-0045-65-4-Gallon-Evaporative-Humidifier/dp/B00O0WOO74/ref=asc_df_B00O0WOO74/?tag=googleshopc0c-20&linkCode=df0&hvadid=293003858365&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=2427704751596089190&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9001027&hvtargid=pla-387017199815&th=1
-
живуть життя
-
я бы в такое г... только на Шерпе поехал
-
Всім привіт! Підкажіть будь-ласка, якщо вказали у EE application досвід дружини (не основного заявника), то його ж не треба буде підтверджувати документами(reference letter? Він же бали не дає. Чи треба для формальності?
-
Зрозумів. Дякую
-
Та, є. Може після ІТА а може і в ЕЕ теж, я не памятаю.
-
Не бачив(
-
Дякую за відповідь. Personal history - є така графа у заявці EE?
-
Ми додавали в історію роботи тільки той досвід, за який дружині давали бали (канадський досвід), а весь інший досвід додали в персонал хісторі. Так нам радили в якомусь чаті: то, що в персонал хісторі - не тре доказувати.
-
чотко бро
-
Просто ми вже цей досвід вказали у заявці CUEAT. Тому і не хочемо розбіжностей між нею та заявкою EE. Ось така ділема)
-
Ну і той, то не офіційна порада, на ваш ризик :) Кажу, шо на форумі писали))
-
Привіт, маю питання по Альбертівському стріму Обдумую варіант релокейту. В компанії є офіс і реєстрація в Альберті і умовно якщо я мувнусь, то не буду мати офера, бо він був отриманий ще в Онтаріо. Чи можна надати замісь офера, якісь інші пруфи? Наприклад від компанії лист з респонсибілітіс, доходом і т.д. для подачі?
-
Спеціально чекав щоб взяти ТВ - а знижки смішні. Причому нормальні були і закінчились в листопаді
-
Продам диван со скидкой 55%
-
Тоді її вказуйте, щоб не було розбіжностей
-
З кожним роком блек фрайдей все сумніше
-
Може я щось плутаю, але ж бали тільки за 3 роки досвіду за межами Канади наче дають, більше сенсу то й немає.
23 Jan 2023, 01:02
368940/642651
about an hour ago