(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
таки пан Катран був правий, схоже не просто так міністри США і Німеччини приїзджали. але є нюанс. "Вашингтон і Берлін не збираються безпосередньо переконувати президента України Володимира Зеленського в необхідності почати переговори. Будучи двома основними постачальниками зброї в Україну, США і Німеччина вирішили використовувати саме цей важіль впливу для досягнення поставленої мети. Як стверджують джерела, в Україну постачатимуть саме те озброєння і саме в тих кількостях, щоб ЗСУ могли утримувати нинішній фронт, але без можливості звільнити окуповані Росією території. "Зеленський повинен сам прийти до розуміння того, що так далі тривати не може. Без будь-яких підказок ззовні. Він повинен з власної волі звернутися до свого народу і пояснити, що переговори необхідні", — пояснив один з інсайдерів в уряді Німеччини. " www.unian.ua/politics/bayden-i-sholc-pridumali-plan-yak-shiliti-zelenskogo-do-peregovoriv-z-rosiyeyu-bild-12465534.html
-
Земля обітована - Канадійщина не покине в біді)
-
Ну да, там комиссии...
-
я вайз юзав. Але там втрати на комісіях великі, десь 3 чи 4%
-
Привіт усім. Щойно проходив G1 тест в drivetest. Менеджер подивилась на укр. права і сказала що може вписати мій укр досвід в канадські права якщо я привеху ліцензований переклад. Хтос робив таку радість? Можливо знаєте куди можна звернутись в Toronto або в Richmond hill?
-
Привет! Подскажите, как быстрее и дешевле всего перевести $ с Монобанк на канадский счёт?
-
візме гривень 200-300
-
я можу дати просто перекладача. він має ліцензію та ставить "печать" на переклад. Перекладав мені там всіякі свідочтва про народження дітей та шлюбу. Я в такому вигляді це навіть в Експрес ентрі запихнув.
-
Хтось робив таке? Підкажіть будь ласка чи мав хтось досвід?
-
За це й мова. Шукаю деце можна зробити