(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я прифигіла від податків - замовляла дитині велосипед і з мене більше 100 долларів знялось, хоча його ціна в районі 350. не можу знайти receipt але попала я жостко, я би його не брала якби знала що там буде стільки націнок через те що він з США. я просто хотіла жовтенький 😂️️️️️️ в Канаді блін не знайшла
-
Слышал что это фигня🧐
-
умение их решать точнее
-
на литкоде тысячи задач просто, явно там есть какие-то задачи которые никому не надо
-
А есть какой-то лист на который стоит обратить внимание? Или у ниткода нормальный план?
-
Обналичить и положить - самьій дешевьій, но подольше из-за ограничений украинских
-
Щас у литкода скидка на премиум
-
Во, вот такое видел hackernoon.com/14-patterns-to-ace-any-coding-interview-question-c5bb3357f6ed
-
Є вимоги до роботодавця і до професії, ось тут почитайте детальніше www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-eligibility
-
Ну це двохетапний процес, спочатку номінація від провінціі, 1-2 місяці, потім експрес ентрі, залежить як повезе з вибірками, в ЕЕ процесінг до пів року.
-
Levoit хороша фірма Подивіться на Амазоні
-
Війна могла закінчитись навесні 2022-го, якби Україна погодилася на нейтралітет, — Арахамія Україна використала ці перемовини як затягування часу. Метою Росії було додавити нас, щоб ми взяли нейтралітет. Це було головне для них: вони були готові закінчити війну, якщо ми приймемо нейтралітет, як Фінляндія колись. І дамо зобов'язання, що не вступатимемо до НАТО. Це основне.
-
Купил levoit. Норм, не шумный, датчик влажности норм.