(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У тебя в шараге была детская пыточная?
-
Всем привет 👋 Скажите пожалуйста, пользовался ли кто-то компаниями по перевозке животных? Или может перевозили котов с собой в салоне, и их не взвешивали? У меня такая ситуация, что кот коротконосый и ехать в багажном отделе ему нельзя, а весит 12кг, что больше разрешенного лимита для перевозки в салоне 😢
-
Можливо є очевидці Навіть не хочется знати 😣
-
😡У Херсоні знайшли «дитячу камеру» катувань В одному із приміщень для тортур мирних громадян під час окупації була особлива кімната для неповнолітніх. 💬"Ми вперше зафіксували факт тортур щодо дітей", - заявив омбудсмен Дмитро Лубинець. ❗️росія понесе відповідальність за всі скоєні злочини 🇺🇦 Підписатись на БПЗ 📩 Надіслати в Редакцію
-
Шкода що такою ціною
-
Воно лікується. В мене знайомий прям нормально в темі «Новоросії» був, прям активно за русь топив і тд. Сам з донецької області. Ще й дітей/підлітків вчив. Коли саме його місто почали в 2022 бомбити, перейшов на українську, писав проукраїнські речі. Тож думаю мізки на місце можуть стати за стресових умов
-
Чим круте?)
-
А навіщо воно там? Я в Європі бачила звичайні простенькі церкви , без шику і т д. Озолочення церкв ніяк нікому не допоможе