(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Razer basilisk ultimate юзал. Доволен Щас Steelseries aerox 5
-
Вторая супер легкая
-
кожен день протягом короткого проміжку часу -не питання, цікавить як лонг терм люди знання підтримують, бо за 1-1.5 міс мене схарив гріндінг))
-
Це не проблема! У нас те саме. Коли ви просто створюєте профіль в ЕЕ там є тільки ворк експіріенс пункт. Туди пишете те, за що хочете бали і що зможете довести. Якщо потрапить в вибірку ваш профіль і отримаєте ІТА - там нова анкета. І там вже є ворк експіріенс (що треба довести) і персонал хісторі як в КУЕАЕТ, де вказується ВСЕ. Але доводити те не треба. Ну окрім навчання, якщо просите бали за диплом
-
У меня мышки от razer как-то не прижились. Все дохли меньше чем за год. Логитек G502, которая проводная еще, живет уже который год
-
Прожил с g502 года 3-4, а потом устал от периодических лагов колеса и прокликов. Последней каплей стал отказ работать на паре разных черных ковров. Поменял на deathadder v2 pro - более чем доволен уже 3 года. Недавно взял вторую про запас, т.к. схожих моделей, имеющих одновременно и донгл и блютуз, почти нет, в новой версии блютуз убрали, а я активно пользуюсь и тем и тем
-
Під коври треба калібрувати, але шоб взагалі відмовилась працювати - це шось новеньке
-
Була G502 Proteus Core років 7 чи шось таке, нуль проблем, досі працює, але трохи підтерлась Рік тому змінив на G502 X Lightspeed Wireless, задоволений цілком і повністю Razer пару раз в житті спробував, обидва рази клікери виходили з ладу після року, більше пробувати не буду
-
в общем текущая в2 два года прожила почти уже, ща решил пробовать беспроводную и легкую так что взял deathadder v3 pro
-
(я десять лет на deathadder живу разных)
-
типа перестали ломаться