(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Треба замотатися в простиню і повільно повзти на кладовище. Повільно- щоб не створювати паніку
-
⚡️Україна відмовилась воювати з росією На сайті Офісу Президента з‘явилась відповідна заява: «Заїбали, йдіть нахуй» Мешканці усіх окупованих територій повідомляють що ЗС РФ лишають міста та рухаються в бік росії. В Криму вже почався демонтаж мосту. Smak
-
⚡️⚡️⚡️⚡️Новим прем‘єром України стане німецький підприємець Пітер Порше, син засновника легендарної компанії Porsche Нагадаємо, що нещодавно автовиробник закрив свій єдиний російський завод у Липецьку. Smak
-
в Европе русня, в Америке супервулкан (и чертовы гуси не тудя летят всё время). куда податься? в азии азиаты, и там еще Китай рядом, концлагеря для уйгуров, социальный рейтинг, товарищь Си, в обotv тоже не вариант. Остается Южная Америка? ой, там же наркокартели и криминал. В Африке примерно так же, только вместо наркокартелей гражданские войны либо перманентный голод, а вы там еще и белый, совсем жопа. Вот думаю, в Антарктиде достаточно безопасно, ну пока одна из стран не решит забить на договор о нейтральности Антарктиды и не заявит об исконно землях… Остается надеятся на Маска и колонизацию Марса. А, стоп, Маск же мудак.
-
😂😂😂😂👍 Я більш ніж впевнена, що виключення світла деяким людям то виключно персональна непереносимість цих людей кличком і ЗВИЧАЙНО вимагання на лапу 100500%
-
Ще й землетрус в Альберті був 2 тижні тому. Може єлоустоун простнається.
-
Мене не забавляє, а напрягає, що вони летять не в той бік на початку зими.
-
Спокійно, я в Варшаві поки що, всьо перевірила, це 100% польска страва - польскі пірОгі🤣