(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
497, не вытянешь ее? Are you serious man?
-
www.eweka.nl/en/ до цього йде в комплекті
-
Глянь последний год как вырос средний скор. До сентября пока я получу второй год работы скорее всего ещё пачку индусов завезут
-
privadovpn.com/pricing/ наче норм, я його з юзнетом отримав в додаток
-
В Туреччині подруга спробувала - не говорять вони на цій мові :(
-
Він би почав з якогось там Бері потрохи та й усе
-
Якщо раніше терміну поновлення, то зможе зі штрафом
-
Бабель це щось відоме чи..? Я вперше чую
-
babel.ua/news/101104-druzhinu-glavi-ukrajinskoji-rozvidki-otrujili-vona-u-likarni
-
Відоме та всі вже перепостили в одну й ту саму хвилину
-
Для Барселоны в самый раз
-
Студент з Вінниці розробив смарт-рюкзак, який зважує речі та вмикає сигналізацію, якщо їх поцупити
-
Жаль що так мало Україна займає :(
-
+ air tag
-
опа, U of Victoria тоже
-
Посл время не было общих выборок, с нового года будет новая квота, должны выбирать по 5-7 тыс. Выборки после сентября общие по чеснлму были почти PNP
-
Переговори РФ та України не мають сенсу, путін хоче капітуляції через рік або більше, — помічник Держсекретаря США. «путін говорить про те, щоб почекати ще як мінімум рік чи більше, перш ніж він задумається про припинення цієї війни, і було б безглуздо вести дискусію з боку України – це не діалог. Це монолог капітуляції». 🇺🇦Реальна Війна
-
це логічно, РФ снаряди сама робить + у Кореї віджала, мʼяса купа, є стара радяньска техніка + якась кількість нової виробляється, гроші за нафту йдуть, санкції обходяться через треті країни...чого б і не почекати?
-
yle-fi.translate.goog/a/74-20062534?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp
-
в мене не приймає пр
23 Jan 2023, 01:02
370054/641780
about a minute ago