(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Винаходи від людей у яких нічого ніколи не крали
-
ну в какой-то выберут скорее всего Зеленского, а то будет уж совсем некрасиво
-
Там Зеленського нема)
-
Лол, Єрмак сірий кардинал, ну хоч комусь не повилазило
-
зарегаться в CLEAR получилось, а верифицировать по driver license не смогли
-
В системі на всіх етапах вас будуть питати лише місяць прийняття і місяць звільнення (не число), рік зарахується
-
Минулого року
-
Сама система додасть балів десь аж на місяць раніше, ніж настане ровно рік. Але сам апплікейшн варто подати вже після того, як настане рік, better safe then sorry Це якщо про поточну канадську роботу малось на увазі
-
они вроде со 2 места и далее, то есть уже не на 1м
-
Бля навальний в дрімерах а ви кажете щось про пропаганду
-
Ну там же нижче в кожній категорії група людей. Чи то вони їх просто для затравки вказали?
-
Ну от і я не знаходжу..
-
Вибачте що влажу, вони будуть рахувати місяць початку кінця роботи навіть якщо в референс леттер є точні дати, и між ними три роки але без 1 тижня?
-
Ну дивіться, бали ж рахує система, а не агент. Агент звісно може відкрити референси і почати рахувати вручну, але: 1) вірогідність вкрай мала, в них немає часу на подібне «буквойобство» 2) навряд чи у вас буде настільки «внатяг» досвіду, що тиждень змінить бали 3) думаю, що є якісь guidlines, як рахувати досвід роботи для еміграції, але не знаю, не іміграційний адвокат
-
Ще таке питання, Онтаріо виглядає найбільш привабливим для айтішки, чи є якись інші провінції, які на приблизно тому самому рівні мають набір вакансій?
-
наступна новина через 15хв: вкрали смарт-рюкзак який був розроблений проти крадіїв свідки кажуть, що невідомі бігли щасливі
-
коли рюкзак купуєш то треба як і фейсайді в айфоні але вдіваєш рюкзак і воно запам'ятовує твою спину і якщо спина не та, то верещить як мандрагора
-
Впевнений, що відмова на підставі тижня, якого не вистачило, легко може бути апельована Крім того. Ви ж вносите дані. Система рахує сама. Ви ж не можете сказати «гей, не рахуй мені три роки, рахуй 2.999» :)
-
Ще треба проробити кейс коли крадуть власника рюкзака btw
-
ну да, это ж конфирмейшн оф ПР )) Подскажите вашу хронологию плиз Хотя бы с момента сабмита и оплаты
23 Jan 2023, 01:02
370152/639819
8 minutes ago