(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Пора учиться ложить плитку ) за полтора года дом купишь в Ред Дир
-
А ты шаришь
-
Да и с таким климатом и коробками за 700к лучше к в Аргентину сразу паковать чемоданы 😁
-
Онлифанс?
-
Неееет меня уже не вернуть Я после айти не смогу работать на чем-то более твердом чем кровать
-
какая
-
⚡️У Dota 2 додадуть Андрія Єрмака Новий персонаж Puppet Master (з англ. Ляльковод) буде універсальним героєм. У його наявності великий арсенал скіллів: 1. Вагнер Гейт - Ляльковод зливає ворогу план дій своєї команди, за що отримує безсмертя; 2. Звільняй нахуй - Єрмак за власним бажанням кікає одного союзника по команді; 3. Аура капітана - ви керуєте усіма діями команди, але винні в пройобах будуть інші; 4. Маленький Зе - Андрій Борисович викликає свою ляльку, яка гучними заявами скликає всіх персонажів на мапі та змушує віддати їй всю ману. Smak
-
Не для всех опыт. Хотя я искренне считаю, что 2 недели в году, человек должен провести абсолютно сам. Чтобы было место подумать.
-
Там конкуренция ещё выше чем в ИТ 🤷♂
-
попросить у рекрутера в компании реферал на вакансию это плохая идея?)
-
А ви ходили на кораблях? Це не про те щоб провести час самому. Там нічого не відбувається. Це одноманітний обмежений простір з яким ніяк взаємодіяти і де нічого не відбувається. Крім того там немає звязку. Може в останні роки із старлінком щось зявилося але я сумніваюся що хтось на вантажному кораблі зашарить інтернет просто так що подрочитися в соцмережах.
-
youtu.be/c3PQsc4mEvE