(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Реально, в Києві/Україні за 3-5к ти відчуваєш себе дуже-дуже непогано, при середній зп в 20к грн (чи 12, не впевнений)
-
А, ну тут мейкс сенс
-
Щось тебе в Гуглі не цінують, 500 баксів то((
-
Ми говоримо про середні числа. Хтось і в Канаді по 300к має в рік.
-
Я коли перед війною звалював - отримував 8. Зараз корєш в Києві на одній основній, і одній парт тайм отримує 11. Інший грєбець в Сігмі - 6.8, але з податками. Не знаю, в більшості всі пропозиції, навіть цього літа в Україні для сініор - від 5к були. Були і 9к, з того з джині. Мені здається це індивідуально
-
у мамки своей спроси
-
На джині немає фільтрів - фаанг мембер)
-
Як на мене то зміна критичного мислення населення пропорційно вплине на війну. Перші місяці люди донатили дуже багато але все було не контрольовано. Хтось крав бо було всерівно на майбутнє а хтось останне віддавав бо вірив що від цього залежить їх життя. Зараз все вирівнялось, підтримка ЄС і США розслабила булки абсолютно всім і сценарій дуже схожий на авганістан коли США вивели війська і таліби все захватили. Зараз вже припиняється фінанансування України тоді коли в Рашкі збільшується. Україна досі не хоче налагоджувати військові потужності і будувати підземні заводи з виробництвом ракет, дронів та реб враховуючи що ми не під санкціями і можемо це робити. Краще ж розводити зраду та перекладати провину на когось…Це виключно моє бачення (диванного експерта)