(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
у мамки своей спроси
-
На джині немає фільтрів - фаанг мембер)
-
Як на мене то зміна критичного мислення населення пропорційно вплине на війну. Перші місяці люди донатили дуже багато але все було не контрольовано. Хтось крав бо було всерівно на майбутнє а хтось останне віддавав бо вірив що від цього залежить їх життя. Зараз все вирівнялось, підтримка ЄС і США розслабила булки абсолютно всім і сценарій дуже схожий на авганістан коли США вивели війська і таліби все захватили. Зараз вже припиняється фінанансування України тоді коли в Рашкі збільшується. Україна досі не хоче налагоджувати військові потужності і будувати підземні заводи з виробництвом ракет, дронів та реб враховуючи що ми не під санкціями і можемо це робити. Краще ж розводити зраду та перекладати провину на когось…Це виключно моє бачення (диванного експерта)
-
а ты думал кто базы сливает? кушать все хотят
-
А він зрадник, бо він не хоче жити в народно-демократичній південній країні, платити 40+ відсотків податків для того, щоб якийсь наркоша з Ванкувера міг отримати дозу, пів мільйона працівників гаверменту змогли раніше піти на пенсію, бо вони краще перекладають бумажки з однієї папки в іншу, щоб умовний майкл з Альберти міг по нижчим рейтам собі взяти житло, отримуючи свої 20 баксів на годину, і пітримувати далі хуйла і казати що Канада для канадців?) Або чекати поки хтось відкинеться, або отримає сертифікат медичний, щоб можно було працювати в лікарнях?) Тобто жага кращого життя - то є зрада?) Пахне москальськими наративами. Вітя, Вітя, як так то?(((
-
За такие слова твоему бобру надо хвост отрезать
-
Від Оттави до кордону з Квебеком 110 по 417, і ще в 5 місцях news.ontario.ca/en/release/1001886/ontario-raising-highway-speed-limits В БС є одне місце 120
-
А сегодня зрада в честь чего?))
-
Это был вопрос, может даже и риторический) Кто знает)
-
Не знаю нахера, певно заради цікавості, але шукав, як довго діють ті чи інші знаки обмежень і натрапив на цікаві ресурси. the relevant part of the Highway Traffic Act is here: www.canlii.org/en/on/laws/stat/rso-1990-c-h8/latest/rso-1990-c-h8.html#sec128subsec1 the relevant regulation is here: http://www.canlii.org/en/on/laws/regu/rro-1990-reg-615/latest/rro-1990-reg-615.html#Speed_Limit_Signs__597
-
Та дадут тебе апрув, я порешал))
-
Бо такие нафиг не нужны в Украине