(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я не думаю что Европу волнует что там с хамасом и тд
-
там еще корея что то мутить начинает, спутники пустила, посты с южной кореей восстанавливает будет весело
-
в нас так робив то не зупиняли
-
Ну цікаво було, подивитись як працюють
-
І що мається на увазі щоб конфлікт не вийшов? На близькому сході де стоїть за ХАМАС Іран, Катар та РФ це як? Вже вийшов чи ні?) Дивлячись як розуміти це "розширення". Як на мене немає значення де рф буде допомагати розшатувати мир. Чи сама чи через проксі армій. Результати будуть одні й самі - кров, біженці, витрати на війну, ризики економік та зсув територій які захватять недемократії
-
если потом будет просто: "всё ладно, мы сдаёмся"
-
ну таким образом мы теряем самое ценное что имеем, и с каждым часом "цена" потери нивелируется
-
不要浪费你的时间。 学习语言。
-
+ там блок этот руснявый, забыл как называется
-
Ну в Україні якось легко було, розмовляв з ними як з билом на районі і ніколи проблем не було
-
чи ще був випадок, їду з заправної станції вночі додоу. Там було метрів 500, не включав світло так як близько було. Стопає поліція, починає питати мол чому без світла їду і просять документи. Я починаю лізти в бардачок по документи, чую звук як вистріл чи петарда. Вони теж розвернулись і поїхали
-
Сферы влияния это не так представляют себе Китай и РФ. Они типа хотят так: вы, запад, не лезьте в наши интересы (читай территории), что хотим то и будем делать в Украине, молдове, Казахстане, Тайване, южной Корее и тд. Список можно продолжать до бесконечности, аппетиты ж растут. А придуманный вами, западом, мировой порядок (нерушимости границ) - в сраку. Бо мы окрепли
-
Может Dreamer #2 затащит катку? 😁
-
и шо? ты думаешь там других конченных нету?