(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну таким образом мы теряем самое ценное что имеем, и с каждым часом "цена" потери нивелируется
-
不要浪费你的时间。 学习语言。
-
+ там блок этот руснявый, забыл как называется
-
Ну в Україні якось легко було, розмовляв з ними як з билом на районі і ніколи проблем не було
-
чи ще був випадок, їду з заправної станції вночі додоу. Там було метрів 500, не включав світло так як близько було. Стопає поліція, починає питати мол чому без світла їду і просять документи. Я починаю лізти в бардачок по документи, чую звук як вистріл чи петарда. Вони теж розвернулись і поїхали
-
Сферы влияния это не так представляют себе Китай и РФ. Они типа хотят так: вы, запад, не лезьте в наши интересы (читай территории), что хотим то и будем делать в Украине, молдове, Казахстане, Тайване, южной Корее и тд. Список можно продолжать до бесконечности, аппетиты ж растут. А придуманный вами, западом, мировой порядок (нерушимости границ) - в сраку. Бо мы окрепли
-
Может Dreamer #2 затащит катку? 😁
-
и шо? ты думаешь там других конченных нету?
-
Т.е на удачу 😄
-
або ще були випадки на рівні, мене зупинили, починають типу ти чому по лівій їдеш, а не по правій. Я кажу мол повернути хотів а ліво, вони затирають, що поворот не включив, хоча вім був ввімкнений. Потім пролітає бмв, вони зупиняють розмову, біжуть до своєї машини і за тією бмв в погоню лол
-
Кто даёт тебе газ и нефть - тот тобою и управляет, пукнул влево, пукнул вправо - цены возрасли. Рост цен на энергетику - рост цен на всё, падение уровня жизни и тд
-
куда она выбыла?
-
Зажрались. Канада топ
-
Ну Россия уже точно из игры выбыла, а с Китаем взаимные интересы держат