(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Меня бы немного стремало качество советов, от людей со скрытыми контактами. Тут иногда платишь человеку с сертифицированным тайтлом «консультант по иммиграции», и то они иногда плавают в ответах. В общем самый достоверный источник - самому перепроверять по официальным Канадским сайтам. Там все есть.
-
а з ким сплілкуюсь, то я не має її контакту - типу приховано усе (hidden написано). якщо що - то можу твоє питання чи контакт їй закинути
-
це типу пару медійних що я згадав
-
www.youtube.com/@KobetsGleb/about @Lawpoint_Canada
-
та їх мульйон по чатам ходить чи ютюби ведуть, ті що розвернуто відповідають тих і питати можна 😂
-
так так, ну і то реально тяжко було перші рази бути легким і цікавим в спілкуванні, то реально треба практика
-
бімба, якраз типу синхронізуватись і настроїтись. кул, дякую
-
Так если что вас спросят за последнюю милю (европейский банк(револют)-канадский банк), про крипту тут даже не причем будет. Я больших или регулярных сумм так не гонял, так что разумеется точный ответ даст бухгалтер конкретной провинции. Декларируете вы только наличку. По логике вещей если спросят что это за перевод(ы) - личные накопления между личными счетами, вот у меня справка о зарплате за 2016 год.
-
-
у мене зазвичай урок починається зі смол толку (то моє бажання бо знаю шо то вижливий скіл) і там я розказую шось і в нього шось запитую а далі вже починаємо працювати по темам
-
а типу ви вчите англійську і обговорюєте теми життя в канаді? чи як ти з нього інфу вибиваєш?
-
капець, каша вже 😁 помучаю значить свого консультанта. а то якщо можна перед приїздом частину досвіду оформити - було б круто
-
ну я так зрозумів, з фін консультантом і бухгалтером проконсультуюсь звичайно
-
ну перед приїздом на 6-12 місяців скільки треба грошей я зніму і задекларую, а решта буде висіти
-
ну якщо в мене частина інкаму капає на крипту і вона капне вже як я приїду в Канаду, то при її виводі на карту - треба буде податок платити (в мене є дохід з моїх сайтів що колись по seo-шці просував). якщо я цю крипту не буду виводити на канадський банк а скажімо на щось інше олнайн потрачу - то канаді може і не показувати цього
-
таа чісто типовий канадієць, дуже прикольний чувак, реально багато в чому мені допомогає