(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це опис рестрікшен коду а не вимога, я так і не почув відповіді на свої запитання
-
Я в Онтарио не нашла по доместик прайс. В начале войны некоторые брали студентов наших, которые не доучились в Украине, по доместик.
-
релакс, один тут зраду вже знайшов, інший якісь наїзди накрутив, гугл один для всіх
-
Restriction code 78 Restricted to vehicles with automatic transmission – a vehicle with no clutch pedal or lever operated manually” (COMMISSION DIRECTIVE 2008/65/EC of 27 June 2008).
-
Короче нічого нового, черговий раз в чаті зявляється якийсь персонаж який говорить пусті слова нічим не підкріплені і коли починаємо серйозно розбиратися то персонаж падає в образу, психує. Робить все що завгодно тільки щоб не визнати свою неправоту.
-
Йди посри. Кінець розмови. Дикун якийсь.
-
Де я сказав що це вигадка України? Можна пруф? Чи з цим теж обісрешся?
-
Я хз це релігія чи ні у тебе, але оце букви в тексті, що формують слова, а вони речення: eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/ALL/?uri=CELEX%3A32008L0065
-
пройшов)) треба бекфіл іншої позиції
-
Не благодарите Спойлер: почти во всех странах Европы действует ограничение по мануалу/автомату Для новичков
-
Тупорил по ресерчу: Копируем licences are divided between auto and manual [ вставляем название страны ] Гуглим
-
Оставила для тебя домашнее задание, посмотрю как ты усвоил урок по ресерчу
-
Перевірила всі країни?
-
Список стран в которых нельзя водить мануал, если учился и сдавал на автомате: Исландия Германия Австрия Нидерланды ЮК Словения Чехия Бельгия Норвегия Швеция И все другие страны, которые в ассоциации. eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/PDF/?uri=CELEX:32006L0126&from=EN Страница 17 78. Restricted to vehicles with automatic transmission Codes from 01-99 are "harmonised community codes" meaning that they're the same throughout the EU. Codes 100 and above are additional codes each member state may put up.
-
Страны в списке
-
Для тупых: Рестрикшены вписываются в поля. В 12 поле В случае сдачи на автоматической коробки передач будет стоять 78 рестрикшн в B категории.
-
remote/office/hybrid?
-
Oh sweet Canada
-
slavery😁
-
А де найблизчий крутий аквапарк від Торонто? Вандерленд, хамільтон, ніагара то фігня. Може в квебек треба їхати? Або штати мічіган, Нью-Йорк ?
23 Jan 2023, 01:02
371267/645592
about 3 hours ago