(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
better than 300, але я б не вірила 🙁
-
Гарний план, але немає ніякої гарантії, що ваша віза буде розглядатися саме в США. Ми подавалися втрьох, двоє отримали візу за місяць, а справу чоловіка чомусь відправили на розгляд в Англію (отримав візу за 4 місяці) 🤷🏻♀
-
Перед тим як починати все з початку, я би подзвонив їм або написав на їхню кризову форму. Якось так називається. Типу так і так, шо робити, чи можу з іншим паспортом, чи можете нову візу якось прискорити, або які варіанти. Бачу в чатах іміграції, шо люди і пишуть і дзвонять.
-
Всім дякую за допомогу!)
-
Вже написав. чекаю відповіді)
-
Я выиграл в боте так что не важно
-
My cock size is 24cm 🥳
-
Тю, та хто їх читає. Я за тата писала писала і тодку ніякого. Лише коли адвокат запит надіслав тоді виправили
-
My cock size is 16cm 😏
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Печишапка.
-
Привіт всім! Чи є у когось досвід з співбесіди у CIBC, development department ?) Цікаво дізнатися деталі
-
Ну мені 1200 коштувало щоб хтось подивився на кейс і затвердив біометрію :(. Через 7 міс після здачі, хоча я писала про це :( .
-
Насправді думаю, що шанси добрі, але варто мати план "В"))
-
Я писала разів 12 за чоловіка. 10 разів були відписки, 2 рази одна й та сама людина відповіла по суті. Людський фактор 🤷🏻♀
-
В нас, як виявилося, теж біометрію розглядали стільки часу. Як затвердили, через півгодини прийшов лист про візу.