(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тю, та хто їх читає. Я за тата писала писала і тодку ніякого. Лише коли адвокат запит надіслав тоді виправили
-
My cock size is 16cm 😏
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Печишапка.
-
Привіт всім! Чи є у когось досвід з співбесіди у CIBC, development department ?) Цікаво дізнатися деталі
-
Ну мені 1200 коштувало щоб хтось подивився на кейс і затвердив біометрію :(. Через 7 міс після здачі, хоча я писала про це :( .
-
Насправді думаю, що шанси добрі, але варто мати план "В"))
-
Я писала разів 12 за чоловіка. 10 разів були відписки, 2 рази одна й та сама людина відповіла по суті. Людський фактор 🤷🏻♀
-
В нас, як виявилося, теж біометрію розглядали стільки часу. Як затвердили, через півгодини прийшов лист про візу.
-
Всем привет Имею 2.5 года опыта на джаве, больной, хромой но ДевОпс, могу какие-то пайплайны настроить, курьер и докер накопать Получаю 78.200$ Сегодня девушка получила без опыта 70к с ходу на джаве Скажите это я такой лох за мешок картошки согласился работать или ей повезло? Я думал я раньше не понимаю что тут зп, теперь тем более
-
6️⃣4️⃣6️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни: ситуація станом на ранок 01 грудня ❗ Протягом минулої доби відбулося 82 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 71 авіаційний ударів, здійснив 80 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Минулої доби окупанти завдали чергових авіаційних ударів, застосувавши 19 БпЛА типу “Shahed-136/131”. З них 15 було знищено. Цієї доби загарбники вчергове атакувала Україну 2 керованими ракетами Х-59 та 12 БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 1 керовану ракету Х-59 та 8 ударних БпЛА. 🔥 Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще 1 - по зенітно-ракетному комплексу противника. 🔥 Підрозділи ракетних військ уразили 6 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 6 зенітно-ракетних комплексів, 2 склади боєприпасів, 1 радіолокаційну станції та 2 станції радіоелектронної боротьби противника. 🇺🇦 Підтримуйте Збройні Сили України! Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.12.23 👇