(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Гайз, хто живе в Оттаві? Як вам?
-
Времени ноль, но ты напомнил и придется открывать :)
-
Мани ордер принести вже треба з собою, я ще не ходила) чекаю)
-
Хоча я можу помилятись в тому як це працює. Тому і закинув сюди на допомогу)
-
Ну воно спочатку працювало. Потім я підключив домен куплений і все поламалось. Але мені здається що там шлях битий. Воно шукає домен/портфоліо/…. А там портфоліо в шляху і немає здається після зміни домену…
-
а як щодо безпекових та комфортних моментів щодо бомжів/наріків? чув що з погодою трохи суровіше за Торонто? в якому районі краще шукати житло?
-
Спробуй передеплоїти. У мене були проблеми з gh-pages. Допомагало таке. Видаляєш origin бранчу, з якої був деплой (якщо це не main aбо master). Пушиш з локальної бранчі зміни і передеплоюєш.
-
Є такі. Велике місто з усім що треба. Не монстр Торонто чи Монреаль. Багато природи навколо, багато кафе і рестіків. Але ж мало івентів великих тіпа музикантів чи щось таке.
-
а ви де живете?
-
Бомжи тільки в центрі біля центрів допомоги. Погода така як у Харкові тільки більше опадів. Люди що мають гроші мешкають за містом - Орлінс, Каната, Бархівен, Сиітсвіл. То нові райони із дома и та таунхаузами. В місті є сенс жити тільки якщо любите апартаменти або хочете зекономити.
-
біля аеропорта?
-
Кондо
-
в будинку чи кондо?
-
ми якось не сильно дивимось на тріпи зараз робота робота робота - пріоріті
-
In the middle of south Ottawa))) Тобто в місті.
-
Із важливого - є аеропорт із південними напрямками. Якщо треба в Європу - Монреаль в 2 годинах. Ну і в цілому якщо скучили за Європою, в Отаві центр красивий і той самий Монреаль недалеко на вихідні змотатись.
-
My cock size is 19cm 😏
-
Го в лічку з більш конкретними питаннями)
-
15 хв на авто
-
My cock size is 7cm 😭
23 Jan 2023, 01:02
371731/635716
2 minutes ago