(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чем круче джип тем дальше идти за трактором )
-
По перше шноркель це понти для приїжджих, знову ж таки треба розбиратися в офроуді щоб розуміти чому. По друге в мене лебідка в бампері. І я навіть сюди колись кидав відоси як в карпатській глині витягувався. Тож давай кидай відоси і фотки свого позашляховика
-
Та это пикап твой далекий от офроада, что то я ни лебедки ни шноклеля на нем не заметил, так чисто гусей по селу возить😁
-
Доречі про шноркель - в 90% машин що я бачив це були понти. Тому що це тільки один із елементів підготовки машини для того щоб долати водні перешкоди. Потрібно подбати про позитивну вентиляцію картера, сапуни редукторів, роздатки і коробки. Гідроізоляцію електричних систем. Ізоляцію салану. Стоки у вихлопі. Інакше шноркель якраз стане причиною походу за трактором. У вранглерів які тут хвалять на моторі 3.5 V6 є проблема із сальником коленвала. При певних обставинах через нього може натягнут и воду в картер.
-
Загалом дякую!) я все-таки передеплоїв, але я гадаю що проблемою було те, що я не змінив в package.json поле homepage на власний домен. Я лишив так як для gh-pages. + я апдейтнув пакет ghpages до останньої версії. Можливо щось із цього було вирішальним. Але якщо так, то автор туторіала на ютубі зробив мені подляну)))
-
Вот тут пикап и не проедет, потому что это не настоящий внедорожник, как бы ты там не распинался
-
youtube.com/shorts/M2lJlI3tUv0?si=EtVsO9niLicmEj2l