(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доречі про шноркель - в 90% машин що я бачив це були понти. Тому що це тільки один із елементів підготовки машини для того щоб долати водні перешкоди. Потрібно подбати про позитивну вентиляцію картера, сапуни редукторів, роздатки і коробки. Гідроізоляцію електричних систем. Ізоляцію салану. Стоки у вихлопі. Інакше шноркель якраз стане причиною походу за трактором. У вранглерів які тут хвалять на моторі 3.5 V6 є проблема із сальником коленвала. При певних обставинах через нього може натягнут и воду в картер.
-
Загалом дякую!) я все-таки передеплоїв, але я гадаю що проблемою було те, що я не змінив в package.json поле homepage на власний домен. Я лишив так як для gh-pages. + я апдейтнув пакет ghpages до останньої версії. Можливо щось із цього було вирішальним. Але якщо так, то автор туторіала на ютубі зробив мені подляну)))
-
Вот тут пикап и не проедет, потому что это не настоящий внедорожник, как бы ты там не распинался
-
youtube.com/shorts/M2lJlI3tUv0?si=EtVsO9niLicmEj2l
-
Взагалі на мою субєктивну думку найголовніше в офроуді це колеса. Чим більші, ширші колеса тим краще. Чим кращі фрикційні особливості гуми - тим краще. Всі оці лебідки і шноркеля ідуть тільки як доповнення а не основа яка робить твою машину прохідною. Звісно розказувати що коретно мій пікап краще всіх це безглуздо і я цього не роблю. Але чути про те що пікап не проїде бо це пікап - смішно. Власне коли готуєш машину до офроуду то це завджди комроміс між комфортом і прохідністю. І на мою думку пікап це десь середина в цьому комромісі. В нього легко поставити великі колеса і забезпечити собі пристойну прохідність. Але в той же час залишиться комфорт цивільної машини.
-
youtu.be/0kQ8i2FpRDk?si=nuUkMet53hFVhgH_
-
Та скинул бы сразу монстр трак😂 Только wrangler зашел купил и поехал куда захотел, а тут еще подвеску переделывать, лифтить его на полтора метра