(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У меня А-категория старая, авто открыто в 22 году, и они такие - иди нахер, мотоправа не меняем, авто - на локальные g1, приходи через год)
-
А, да, в гугле забанили)
-
Ну там є до чого придовбатись, але як на мене саме це - це скоріше на догоду "кінематографічній суцільності" та ширшої аудиторії, аніж заради diversity
-
Згодна це стерпіти)) Але не люблю вигадок, які ні на чому не базуються. Наприклад, мене вкурвлює зачіска "Мальвінка" в усіх ельфів 🫣
-
Мене це все взагалі вкурвило шо пипець, від початку до кінця, змусив себе додивитись перший сезон, хоча нудило від кожної серії, другий вирішив собі далі нерви не псувати
-
Про Wheel of Time ще скажу "Дивіться, ось вам село. Воно - майже все, що залишилось від давнього Манетерену. Там кількасот людей, і останні 3000 років вони дуже мало контактували із зовнішнім світом. The Old Blood runs deep in these mountains. А ось дивіться, оце люди із цього села. І вони, сука, всіх можливих рас та їх комбінацій, які ви можете собі уявити. Як це працює з генетичної точки зору - хз, і нам похєр, це ж фентезі".