(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я по другому не умею разбивать 😁 только острой стороной
-
Та да 👍 тоже самое
-
My cock size is 4cm 😭
-
Вообще нет конечно, но сколько себя помню батя всегда пил их, лол
-
Прям как в лнр
-
Главное чтоб не тот же кто дыни выкладывал
-
Небось яйца на дыни положил...
-
Кто-то руки скорее всего не мыл когда дыни выкладывал ...
-
My cock size is 10cm 😐
-
Мені попався раз піараст на дорозі, минулої зими. Їхав в Торонто десь о 10pm, сніжило, зʼїхав з 401 на 403 біля Вудстоку і спокійно 100-110 км собі їхав, машин взагалі не було. За деякий час наздогнав Сівік старий, ще подумав що певно хтось бухнув на свята, бо авто трохи ковбасило з сторони в сторону. Дав лівий ряд і почав випереджати, а той піараст почав розганятись зі мною, ще й далі херячило його зліва на право, ледь мене не зачепив. Я прискорився, то мудило теж прискорилось, десь до 140 дійшли і я вирішив пустити дебіла вперед і почав пригальмовувати. Кароче він зі мною паралельно відтормозився десь до 80 і так далі і поїхав. Я його пустив вперед, він розігнався до 100, ну і далі його херячило. Мені довелось його добряче відпустити вперед. Досі незнаю, як вести себе в такій ситуації, на думку зараз приходить лише, що тре було копам дзвонити, але як тоді доказати, що водій порушував, якщо він таки тверезий був наприклад.
-
Нашел в новостях но там подробностей нет
-
Надо было его застрелить)
-
Молоко. Саме тому треба пити тільки пастеризоване. Основним переносником сальмонели домашній скот та дикі тварини, гризуни. Сальмонела на динях може легко зʼявлятись від птахів, мавп і тд. Також всі культури, які ростуть з землі можуть мати сальмонелу, а саме пшениця, рапс, соєві боби і тд Але ризики сальмонели завжди дуже високі, якщо це не оброблені продукти. Навіть при наявності лабораторії, тестування робиться вибірково) Тому завжди потрібно давати сильній термічній обробці продукти, а не їсти суші та тар-тар))