(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
О, тільки хотіла спитати, хоч і не і тему)) Ви до цієї сфери в Канаді не дотичні? Бо саме шукаємо роботу чоловіку, він агроном, експерт з якості зернових культур (працював на перевірках експорту в ЄС, Китай, Японію, США, Канаду). Можливо, дасте якусь ідею, де шукати? Бо сезон такий, що глухо, поки що на жодне резюме відгуку не було, усі вакансії саме для grain inspector - суцільні перепости ((
-
Мій чоловік салат той ніколи не їсть: каже, що знає, як його вирощують 🙈 Хоч мий, хоч замочуй - каже ніт. А от майонез домашній з сирих яєць робить (хоча їх спочатку миє з милом) 🤷🏻♀
-
нам лікар сказав під час медичного огляду в перші скількись там днів що вони віправлять всі результати в онлайн кудись що мед пройдений і дав бумажки якісь типу якщо хтось колись запитає ну і ок, навіть не думали більше за це або перевипускати перміт мб то в нас тільки не треба було знімати пункт про медогляд я ж хз тому і запитую
-
роботу в агросекторі в Північній Америці не шукав і навряд чи буду. наскільки я вирахував, це не саме прибуткова справа, як робітником, в північній америці. для прикладу, можете подивитись, щось пов'язане з goverment на job bank, але треба враховувати, що там багато перевірок
-
Дякую, на government без ПР не хочуть брати (( Прибуткова справа то, звісно, добре, але ж є ще покликання.
-
Ми не проходили медогляд взагалі, тому що не було в овп такої позначки. Можливо, тому що летіли з іншої країни, чи офіцер забув. Я телефонував в ircc два рвзи, питав, чи треба проходити - відповіли, що якщо в овп не написано, то й не треба.
-
www.blind-guardian.com/tour/
-
May 9th Blind Guardian in Toronto Хто піде? :-)
-
Так, це від країни залежить. Якщо півроку до Канади десь жили (на сайті є перелік), то не треба.
-
My cock size is 11cm 😐