(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Но Оттава и не Монреаль. В Оттаве самые сладкие цены в Гатино 😊
-
oui
-
Усім привіт, питання, як обкладається податками і чи варто декларувати криптовалюту? Питання про вивід через P2P на карту вибраного банку в Канаді коштів. Власне як воно буде оподатковуватись і взагалі як можна знизити ці податки? Чи можливо взагалі задекларувати якусь величезну сумму, по прильоту, у криптовалюті і поступово виводити на карту?
-
не подскажу)
-
Какие районы хорошие в Чикаго, где лучше недвижимость для жилья купить?
-
сейчас в чикаго бенз по 2.89$ за гал
-
Дякую
-
Я glassdoor дивилась Середні зп по левелам Але девелопери пишуть шо гласдор не відображає реальноі картини і в них зп більші Може то фаанги всякі бо я зп 200+ не зустрічала на куа ліда чи менеджера (може зустріну ще😅) І я так розумію там в канаді мануал + автомейшн більше в ціні З того що я зрозуміла: Сеньор - можна знайти 120+ (але в середньому давали десь 110-115) Лід - 125/130+ (думаю більше можна але для першоі роботи ок) Але це я без канадського доступу по інтерв‘ю ходила будучі не в Канаді Може коли вже попрацював в Канаді то краще зп буде
-
Доброго дня. А підкажіть будь ласка ресурс, з якого можна взяти інфу по роботі QA в Канаді? Хотів би прикинути скільки зі своїм досвідом та скілами міг би заробляти в Альберті (в теорії). Дякую заздалегідь