(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Щодо конкретно Хардін - у книзі це мудрий, досвідчений дипломат, природжений лідер, чудовий політик. Його слова - "violence is the last refuge of incompetent", and he lives by them. У серіалі - це психована тінейджерка, яка кидається у все що завгодно, бігає та пуляє там навкруги, при тому (для прикола?) вимовляє ту саму фразу, з якою вона не має взагалі нічого спільного. Тому зміна статі або раси саме по собі (раса пофіг взагалі, в книгах про неї нічого нема якщо я вірно пам'ятаю) - не є проблемою. Проблема - те, яким вийшов персонаж, який не має взагалі нічого спільного з книгою, і на мій погляд, велику роль в цьому відіграло бажання зробити персонажа "сильною та рішучою" дівчиною - і це повністю зруйнувало його.
-
Опять манипуляции? И царь плохой и бояре продажные 🤷♂
-
А тут идёт традиционная проблемы выбора между профессионализмом и лояльностью
-
Да порох был слаб и бездарен но всегда есть куда хуже
-
Однозначно да она в основном занималась бизнесом достаточно на тачки возле любого отделения СБУ посмотреть
-
А какие варианты кроме Онтарио рассматривал если не секрет? А если все вернуть назад поехал бы все равно в Канаду или остался бы в Европе например?)
-
у мене завжди було 30 днів
-
Мені трохи важко сказати за пошук роботи в Канаді десь, окрім ГТА, але складається враження, що в ГТА вакансії публікуються заради публікації. У мене не зовсім IT спеціалізація в чистому виді, але 0 відгуків на мої резюме. Зараз почав дивитись Оттаву, перше що сподобалось, вакансій більше по тому, що цікавить мене. На вихідних відправив першу партіє резюме, відпишусь що буде, якщо цікаво