(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
З іншого боку, поїхати подорожувати на місяць-два-три та працювати хоч із Антарктиди ніхто не заважає 😊 он чувак тільки но з Індії повернувся, їздив на 1.5 місяці пропозицію руки та серця робити хех
-
Є офшорна QA команда в Індії, є кілька людей в Європі - але вони всі контрактники. Теоретично думаю що міг би домовитись про себе продовжувати працювати з Європи, але це було б скоріше виключення аніж правило
-
за межами - ні )
-
Пластик отримали за 2-6 тижні. Страхування починає діяти швидше, з моменту прийняття заявки. Пощастило всім шістьом?)
-
Хтось із вас шістьох був вагітний на 35 тижні?)) 6 людей - це не статистика. Між тим, в чаті Монреалю за півроку не бачила жодного випадку, щоб отримали швидше двох місяців, тільки жалоби, що картки не приходять. Також бачила кілька випадків, коли вагітні дівчата, що вже подалися на страховку, не отримували ніяких аналізів чи контролю протягом всього часу очікування, бо без картки їм відмовляли, а одна народила в день отримання картки - можна сказати, пощастило. Можливо, в інших містах Квебеку це не так. Але кожен обирає для себе провінцію, виходячи зі своїх обставин. Ми вирішили не ризикувати, хоча для чоловіка є робота саме в Монреалі...
-
хз ) може й так само, а може й більше, але не набагато Комент щодо "зміни роботу та отримай +30%" здається трохи перебільшеним, але в корні вірним
-
еще дожить надо
-
2025
-
Сорі,три, про яких на офіційному сайті теж немає згадки
-
Де я писала про 6 місяців?
-
ми всі в Монреалі :) І на сайті Квебеку ніде немає вимоги про 6 місяців www.ramq.gouv.qc.ca/en/news/2022-03-24/health-coverage-ukrainians для українців. Але так, з інших провінцій видніше 😄😄😄😄
-
1ft.io/proxy?q=https%3A%2F%2Fwww.washingtonpost.com%2Fnational-security%2F2023%2F12%2F03%2Fpalestinian-authority-gaza%2F
-
Стільки скільки вимагає експрес ентрі, наприклад на 3х 21 тисяча, інакше поофіль буде ineligible and
-
Дякую, я BC подаюся по PNP CEC тож можна писати як було
-
Якщо вам треба ЕЕ вам треб стільки щоб профіль зареєструвався