(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну ты темщик конечно
-
То больше для тех кто уже закончил
-
Там еще интересная мысль про выдачу повесток через емейл…
-
На @mail.ru тоже придёт?
-
Треба цифри. Змінив 3 роботи з мінімальною зміною зп на 30% Стартував з 12к за рік. За скільки часу з 12к стало 22,8к І саме головне, а рівень залишився так само ентрі, чи став вище? Бо, якщо для української айті в окремі роки це виглядає реально, то в Канаді це виглядає якось фантастично. Бачив рекламу якоїсь жінки в інстаграм, яка продає курси/послуги по написанню резюме в Канаді, де каже, що за 7 років вони змінила 7 робіт зі зростанням зп кожен раз мінімум на 30%. Якось не сильно віриться в такі зарплаті прориви
-
Я не проти твого зарплатного зростання. І я погоджуюсь, що завжди легше більшу зп на новій роботі знайти. Але, є ж люди, хто зростає в рамках однієї компанії, і в проміжку 10 років мають і шикарну позицію, і класну зп Якось важко завжди було, з меншої позиції перейти на більшу позицію в новій компаніі.
-
Так зроблять cap на кількість років на одному рівні і все 🤷♂️ програми +- стандартизовані
-
Придет-не придет, то уже не вопрос. Они отправили ? Да. Ну вот и чудно 🫠
-
і досвід іде як робочий просто
-
я працюю через Deel
-
>Також у законопроекті ми плануємо прописати можливість вручення повістки не лише особисто під розписку, але і через електронну пошту та рекомендованим листом. Тобто сповіщення про надходження рекомендованого листа надходить до поштової скриньки, а уже сам лист з повісткою мають видати людині особисто в руки відповідними представниками поштових служб. Це так звана публічна повістка. То сцяний клоун-журналіст написав про повістки на електронку =/