(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І що в кінці тих 10 років? Vendor lock і вміння робити те саме але добре? Я розумію за за ці 10 років він досвіду і звʼязків набираєтьс. Потім в такого динозавра і питають за легасі системи
-
спасибо, что поделились
-
в різні місяці 2022 і 2023 років: 1. законопроект "всім повернутись з закордону або 10 років тюрми" 2. заявляв про обов'язковий військовий облік для жінок 3. повістки через месенджери 4. відкритий реєстр ухилянтів 5. Заяви про екстрадицію ухилянтів (потім визнав що неможливо)
-
А хто це взагалі і чим відомий?
-
Можуть спитати, про нім питали
-
загуглив - я так і знав що побачу це обличчя )
-
Не так. В этом случае просто необходимо получить GST/HST номер.
-
Треба його в чат додати сюди, він нормас із нашими коханими зрадойобами у нескінченний луп замкнеться 😁
-
Ну клоун як клоун, буває)
-
Якийсь Мазурашу на мінімалках. Той теж багато пропонує. 400+ законопроектів подав
-
Ничего, человек портфолио нарабатывает 😁
-
І що з цього реалізовано?)
-
Підкажіть пліз. Два місяці назад найшов роботу (full time contract), не зовсім по стеку (шукав java), точніше зовсім не по стеку. Більше навіть сапорт. Але виходу не було вже Планую далі шукати і саме питання, як то обігрувати на співбесідах, типу чому я хочу змінити кантору. Чи доречно буде казати, що то не зовсім те чого я хочу? І типу це не зовсім те про що я домовлявся при підписанні контракту?
-
тому і відповідь «так треба екстра кроки»
-
коли людина питає “чи треба реєструвати фірму» я це сприймаю як чи треба екстра кроки якісь
-
👍 it's just not the same as "register a company" (these are two separate things)
-
если они не по делу
-
про них
-
можете вообще не писать в резюме
-
На что-то повлияло? Не должно по идее
23 Jan 2023, 01:02
373097/642422
17 minutes ago