(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Підкажіть пліз. Два місяці назад найшов роботу (full time contract), не зовсім по стеку (шукав java), точніше зовсім не по стеку. Більше навіть сапорт. Але виходу не було вже Планую далі шукати і саме питання, як то обігрувати на співбесідах, типу чому я хочу змінити кантору. Чи доречно буде казати, що то не зовсім те чого я хочу? І типу це не зовсім те про що я домовлявся при підписанні контракту?
-
👍 it's just not the same as "register a company" (these are two separate things)
-
если они не по делу
-
про них
-
можете вообще не писать в резюме
-
На что-то повлияло? Не должно по идее
-
Іран 🇮🇷 та рф 🇷🇺 підписали угоду щодо протидії санкціям, пише іранське інформагентство Tasnim. Глава МЗС Ірану Абдоллахіян підписав у москві з російським колегою лавровим декларацію щодо протидії одностороннім санкціям. Переговори відбулися під час зустрічі з главами МЗС прикаспійських держав - Азербайджану 🇦🇿, Ірану, рф, Казахстану 🇰🇿 та Туркменістану 🇹🇲. @middle_east_review Telegram | Website | Twitter | Facebook
-
Вполне нормальное объяснение, imho
-
Лбдина довго жила в Німеччині, на кордоні офіцер спитав, чи закрила вона захист в Німеччині. Вона сказала що ні і воркперміту їй не дали. Загалом вони можуть питати все шо завгодно
-
Точно не заканчивать войну собрались