(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Помню такое, что если закрыл в этом году, то открыть ещё раз в этом уже нельзя. Потому надо учитывать, если что)
-
Ланкарра - підор, втік до росіян. Гав молодець - служить
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
Всім привіт! А комусь треба було підтверджувати виписками суму коштів «з собою» вказану в заявці на EE? Просто цікаво що робити, якщо вказаної суми не буде на момент надходження ITA. Чи просять вони виписку з банку разом зі всіма документами. На CEC знаю, що не треба. Треба тільки для FSW. Але зараз всіх вибирають разом, тому не розумію момент з proof of funds.
-
Від чуваків з Яндексу 🫠
-
Ми додавали про всяк випадок. Треба було додати справку з банку не старшу за 3 місяці від дати сабміту документів в якій видно ваші рахунки та як змінювався ваш баланс за останні 6 місяців. На сайті Canada.ca написано що : «Your funds must be available to you both when: 1) you apply 2) we issue you a permanent resident visa (if we approve your application)». Не знаю чи фактично вони це якось перевіряють, скоріш за все просто дивляться на тренд з виписки за 6 місяців. Може можна спробувати Letter of Explanation додати, та написати що типу ви уже сеттелед і показати що є стабільні надходження від роботи (якщо є) , але просто самої суми вже нема. Може проканає, але це ризик не попасти в вимоги програми і через це отримати реджект.
-
Его собираються запретить в России тоже
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
Немцы..
-
Outrage as eight of nine men convicted of park gang rape of a 15-year-old in Germany receive no prison time
-
раночку, не знайшов потрібної гілки, отож напишу сюди є потреба відправити з Оттави ноутбук в Україну, закінчився контракт з компанією і треба здати техніку чи стикався хтось з таким, яким оператором відправити та який час в дорозі? дякую за відповіді