Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 406.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6730831605T Offline
    t6730831605T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер  терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі  1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    DCA
    1 Reply Last reply
    0
  • t665864174T Offline
    t665864174T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Доречі цікава думка. Я про цих пацанів дізнався тільки з українських новин і то ще не треба це дивитися. Звісно ще в Канаді мені ніде не покажуть рекламу цього фільму чи що там, а Україну русня таргетить дуже добре.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Всім привіт! А комусь треба було підтверджувати виписками суму коштів «з собою» вказану в заявці на EE? Просто цікаво що робити, якщо вказаної суми не буде на момент надходження ITA. Чи просять вони виписку з банку разом зі всіма документами. На CEC знаю, що не треба. Треба тільки для FSW. Але зараз всіх вибирають разом, тому не розумію момент з proof of funds.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Від чуваків з Яндексу 🫠
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь Будемо думати :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandra Bezsonova
    wrote on last edited by
    Ми додавали про всяк випадок. Треба було додати справку з банку не старшу за 3 місяці від дати сабміту документів в якій видно ваші рахунки та як змінювався ваш баланс за останні 6 місяців. На сайті Canada.ca написано що : «Your funds must be available to you both when: 1) you apply 2) we issue you a permanent resident visa (if we approve your application)». Не знаю чи фактично вони це якось перевіряють, скоріш за все просто дивляться на тренд з виписки за 6 місяців. Може можна спробувати Letter of Explanation додати, та написати що типу ви уже сеттелед і показати що є стабільні надходження від роботи (якщо є) , але просто самої суми вже нема. Може проканає, але це ризик не попасти в вимоги програми і через це отримати реджект.
    1 Reply Last reply
    0
  • t252575060T Offline
    t252575060T Offline
    Julia L
    wrote on last edited by
    Спікери
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    Его собираються запретить в России тоже
    1 Reply Last reply
    0
  • t6730831605T Offline
    t6730831605T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер  терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі  1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    і паралельно дивуються чому у всяких ультраправих рейтинги ростуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t405219064T Offline
    t405219064T Offline
    Не Бэд Трип
    wrote on last edited by
    Немцы..
    1 Reply Last reply
    0
  • t405219064T Offline
    t405219064T Offline
    Не Бэд Трип
    wrote on last edited by
    Outrage as eight of nine men convicted of park gang rape of a 15-year-old in Germany receive no prison time
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Zakhar Ristarov
    wrote on last edited by
    раночку, не знайшов потрібної гілки, отож напишу сюди є потреба відправити з Оттави ноутбук в Україну, закінчився контракт з компанією і треба здати техніку чи стикався хтось з таким, яким оператором відправити та який час в дорозі? дякую за відповіді
    1 Reply Last reply
    0
  • t603793501T Offline
    t603793501T Offline
    Andriy Petrivskyy
    wrote on last edited by
    "Psychiatrist Nahlah Saimeh, who reportedly appeared before the court as an expert witness, said in a controversial interview with Spiegel that the gang rape may have been a way to vent “frustration” due to “migration experiences and sociocultural homelessness”." треба просто спростити еміграційні процеси, очевидно же 🥴
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vova
    wrote on last edited by
    Канадські школярі по PISA(рейтингу) в топ 10 у світі. Про сам рейтинг і список країн можна почитати тут - www.bbc.com/ukrainian/articles/c4nv3d0mgvdo
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    а чи хтось розібрався з питанням роботи в Канаді на укр ФОПі? чи можливо таке, як платяться податки? бо мав діалог з менеджером з України і він стовідсотково сказав мені що так не можна (?!) і канадська податкова як тільки побачить укр дохід то "наполегливо" попросить перейти на канадський пейрол (як я зрозумів щоб бути першочергово суб'єктом канадської податкової)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel Davydov
    wrote on last edited by
    Я не консультувався ще зі спеціалістом, але з того що розумію (при умові що ти податковий резидент тут та не надаеш послуги канадським клієнтам): - можна як укр фоп, але податки треба платити в канаді - начебто можна списати 5% що заплатив в Україні при подачі декларації - якщо перевищив 30к кад доходу - рееструеш номер gst/hst але якщо замовник або посдуши не для канади - не стягуєш його Але, можливо хтось вже пройшов цей шлях в минулому році та змоэе заділитися інфою а не як у мене "у себе в голові так розумію")
    1 Reply Last reply
    0
  • t6581774540T Offline
    t6581774540T Offline
    Kyle
    wrote on last edited by
    I'm glad to say I joined the best trading investment platform. I invested $100 and got a profit payout of $1,500 within 24hours of investing. I surely recommend this platform for everyone who has interest in Bitcoin trade to click on the link below here.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Я теж «десь так» розумію, але хотілося б знати точно)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags