(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт! А комусь треба було підтверджувати виписками суму коштів «з собою» вказану в заявці на EE? Просто цікаво що робити, якщо вказаної суми не буде на момент надходження ITA. Чи просять вони виписку з банку разом зі всіма документами. На CEC знаю, що не треба. Треба тільки для FSW. Але зараз всіх вибирають разом, тому не розумію момент з proof of funds.
-
Від чуваків з Яндексу 🫠
-
Ми додавали про всяк випадок. Треба було додати справку з банку не старшу за 3 місяці від дати сабміту документів в якій видно ваші рахунки та як змінювався ваш баланс за останні 6 місяців. На сайті Canada.ca написано що : «Your funds must be available to you both when: 1) you apply 2) we issue you a permanent resident visa (if we approve your application)». Не знаю чи фактично вони це якось перевіряють, скоріш за все просто дивляться на тренд з виписки за 6 місяців. Може можна спробувати Letter of Explanation додати, та написати що типу ви уже сеттелед і показати що є стабільні надходження від роботи (якщо є) , але просто самої суми вже нема. Може проканає, але це ризик не попасти в вимоги програми і через це отримати реджект.
-
Его собираються запретить в России тоже
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
Немцы..
-
Outrage as eight of nine men convicted of park gang rape of a 15-year-old in Germany receive no prison time
-
раночку, не знайшов потрібної гілки, отож напишу сюди є потреба відправити з Оттави ноутбук в Україну, закінчився контракт з компанією і треба здати техніку чи стикався хтось з таким, яким оператором відправити та який час в дорозі? дякую за відповіді
-
"Psychiatrist Nahlah Saimeh, who reportedly appeared before the court as an expert witness, said in a controversial interview with Spiegel that the gang rape may have been a way to vent “frustration” due to “migration experiences and sociocultural homelessness”." треба просто спростити еміграційні процеси, очевидно же 🥴
-
а чи хтось розібрався з питанням роботи в Канаді на укр ФОПі? чи можливо таке, як платяться податки? бо мав діалог з менеджером з України і він стовідсотково сказав мені що так не можна (?!) і канадська податкова як тільки побачить укр дохід то "наполегливо" попросить перейти на канадський пейрол (як я зрозумів щоб бути першочергово суб'єктом канадської податкової)
-
Я не консультувався ще зі спеціалістом, але з того що розумію (при умові що ти податковий резидент тут та не надаеш послуги канадським клієнтам): - можна як укр фоп, але податки треба платити в канаді - начебто можна списати 5% що заплатив в Україні при подачі декларації - якщо перевищив 30к кад доходу - рееструеш номер gst/hst але якщо замовник або посдуши не для канади - не стягуєш його Але, можливо хтось вже пройшов цей шлях в минулому році та змоэе заділитися інфою а не як у мене "у себе в голові так розумію")
-
I'm glad to say I joined the best trading investment platform. I invested $100 and got a profit payout of $1,500 within 24hours of investing. I surely recommend this platform for everyone who has interest in Bitcoin trade to click on the link below here.
-
🙏Друг мого сина, 21-річний фастівчанин, який захищає Україну, Ілля Левицький під час виконання бойового завдання на Донеччині, отримав поранення та втратив одну ногу. Друга нога потребує складного лікування та відновлення. Зараз захисника переводять до шпиталю у столиці. Попереду - тривале лікування та реабілітація. Ми маємо підтримати нашого земляка та допомогти йому повернутись до повноцінного життя! 💳Номер картки 4724722027146287
-
А це, власне, В’ячеслав Ковальський зі своєю зброєю — українською гвинтівкою "Володар Обрію"
-
WSJ: людина, яка минулого місяця поставила новий світовий рекорд по дальності ураження противника з гвинтівки, — 58-річний снайпер контррозвідки СБУ В’ячеслав Ковальський. Він уразив російського окупанта з відстані 3 800 метрів